Aan de slag in de tuin

 

Een tuin geeft plezier maar brengt ook verplichtingen met zich mee. Wist u dat veel burenruzies ontstaan vanwege het slechte onderhoud van een tuin? Bijvoorbeeld omdat buren last hebben van overwaaiend onkruid? Geef uw tuin daarom regelmatig aandacht. Op deze manier houden we het wonen voor iedereen veilig en prettig.

Wilt u graag aan uw tuin werken, maar heeft u geen gereedschap?
Laat het ons weten, wij hebben materialen die we graag even uitlenen! Woonkwartier vindt het belangrijk dat tuinen schoon, heel en veilig zijn. Maar wat bedoelen we daar precies mee?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden
Dat geldt ook voor tuintjes. U vindt hier met behulp van plaatjes wat wij verwachten van uw tuin. Een groene kleur betekent zeer goed, oranje voldoende en rode kleur onvoldoende. Lijkt uw tuin op de beelden hiernaast met de rode kleur? Dan neemt onze wijkbeheerder contact met u op. Wij verwachten minimaal dat uw tuin lijkt op de beelden met een oranje kleur.

Klik hier om de brochure online te bekijken! U kunt ook een gedrukt exemplaar opvragen. Dan sturen wij hem gratis per post naar u toe.

U vindt hierboven met behulp van plaatjes wat wij verwachten van uw tuin. Een groene kleur betekent zeer goed, oranje voldoende en rode kleur onvoldoende. Dit staat ook in de brochure. Klik op de link in dit artikel om de brochure te lezen.