Samen mooie herinneringen maken in wijk Rodeborg Klundert

Fijn wonen gaat verder dan de woning alleen. Samen met onze huurders, bewoners, omwonenden, maatschappelijke samenwerkingspartner en lokale gemeenschappen bouwen we aan fijne, gezellige, veilige, vitale en duurzame wijken. Wijken en kernen waarin we elkaar ontmoeten. Ontmoetingsplaatsen voor nu en in de toekomst. Waar iedereen zich thuis voelt. En dat vieren we graag met elkaar. Om die reden rollen we de rode loper uit.

Samen vieren
Op 12 juli blikken we samen met wijkbewoners terug op de wijkontwikkeling van Rodeborg in Klundert. En kijken we met elkaar vooruit. Samen duurzaam ontwikkelen en verbinden. Dit in het kader van gebiedsontwikkeling in Klundert. Laten we hier met elkaar een toost op uitbrengen! En genieten van een geweldige middag vol plezier en entertainment.

Feestelijk programma
Woensdagmiddag 12 juli staat het hart van Rodeborg in het teken van kleur, muziek en gelach. Van 15.30-17.30 uur staat samen genieten centraal.
Voor de kinderen van Rodeborg hebben we een geweldig programma in petto. Wat dit programma precies inhoudt, houden we nog even spannend!
Vanzelfsprekend zorgen wij voor een lekker drankje en hapje.

Samen mooie herinneringen maken
We kijken er ontzettend naar uit om met elkaar deze bijzondere dag te vieren. Laten we samen mooie herinneringen maken. Aan de wijkbewoners van Rodeborg: houd uw brievenbus in de gaten. De uitnodiging is onderweg. Graag tot ziens op 12 juli in Rodeborg!