Nieuws

Afrondingsfeestje onderhouds-en verduurzamingstraject 7 sociale huurwoningen Dwarsstraat Standdaarbuiten

Na 2 intensieve maanden gaan wij na de bouwvak de afrondende fase in van de werkzaamheden groot onderhoud en verduurzaming aan de 7 sociale huurwoningen Dwarsstraat in Standdaarbuiten. Het gaat hier om 2-onder-1-kap en vrijstaande woningen die wij klaar maken voor een duurzame toekomst. Met de afronding van deze werkzaamheden in zicht, een goede reden om met de bewoners nog eens in gesprek te gaan. Om die reden organiseerde Woonkwartier samen met RGS-onderhoudspartner BM van Houwelingen nog voor de bouwvak voor de bewoners een afrondingsfeestje.

IMG 1625

Bewonersupdate onderhouds-en verduurzamingswerkzaamheden 16 woningen Hendrik-Irenestraat Oud Gastel

Projectupdate: momenteel zijn wij bezig met de werkzaamheden groot onderhoud en verduurzaming aan de 16 woningen in de Hendrik-Irenestraat in Oud Gastel. Het gaat hier om een 16 rijtjeswoningen. Deze maken wij klaar voor een duurzame toekomst. Met de bouwvak voor de deur een goede reden voor een updategesprek met de bewoners. Daarom organiseerde Woonkwartier samen met RGS-onderhoudspartner BM van Houwelingen voor de bewoners een feestelijke update. Een videoterugblik...

Image (17)

Terugblikvideo Woonkwartier-zomerattentie: wij knijpen er even tussenuit!

Terugblikvideo: samen knijpen we er even tussenuit! De bouwvak staat voor de deur. Om die reden gingen onze projectleiders, projectopzichters en wijkregisseurs technisch beheer van Woonkwartier op pad met een zomerse verrassing. Om de harde werkers op de diverse bouwlocaties in onze wijken en kernen  te bedanken.  Dank jullie wel voor al het  harde werken dat je het afgelopen jaar voor ons hebt verzet! Wij werken niet voor niets graag met toppers zoals jij. 

20241007 Zomerattentie Woonkwartier 4.Jpg

Terugblik interactieve bijeenkomst gebruikers dorpshuis MFA Noordhoek

Afgelopen week organiseerden Woonkwartier en de gemeente Moerdijk een interactieve bijeenkomst voor de gebruikers van het dorpshuis MFA in Noordhoek. Het dorpshuis is toe aan een grootschalige opknapbeurt. Met als resultaat de instandhouding van het dorpshuis. Door grootschalig te renoveren, kunnen de bewoners van Noordhoek (jong en oud) straks weer terecht in een eigentijds, toegankelijk en verduurzaamd gebouw.  Na een lange aanlooptijd is de start renovatie in zicht. Wij gingen in gesprek met de gebruikers van het dorpshuis.

20240423 Foto Dorpshuis Noordhoek Hires 2

Ons Koersplan 2025-2028: Op weg naar samen meer…

Met trots presenteren wij het Koersplan 2025-2028, onze reisgids voor de komende jaren. Waarin we de richting beschrijven waarin Woonkwartier zich op 4 thema’s gaat bewegen. Samen met bewoners, samenwerkingspartners en professionals in de wijk. Zodat...
Hoofdvisual Koersplan

Projectupdate: start verduurzaming 109 sociale huurwoningen Klundert

In Klundert is Woonkwartier druk bezig met de verduurzaming van onze sociale huurwoningen. Zo hebben wij het appartementencomplex 't Hooren Werck. En zijn wij onlangs gestart met het opknappen van 109 woningen uit bouwjaar 1970 in verschillende straten in Klundert. Het gaat hierbij om eengezinswoningen en rijtjeswoningen. Het is 1 van de grootste verduurzamingsprojecten wat Woonkwartier geclusterd oppakt. Dit clusteren is mogelijk, omdat het om dezelfde type woningen in dezelfde wijk gaat.  
 

Beeld 4 109 Woningen Klundert

Woonkwartier kwartaalvideo onderhoud en verduurzaming

Wij hebben het afgelopen kwartaal niet stilgezeten. Fijn wonen staat bij Woonkwartier hoog in het vaandel. We willen dat onze woningen goed onderhouden, duurzaam en veilig zijn. Voor nu en in de toekomst! Niet alleen goed voor het milieu, maar ook de portemonnee van onze huurders. Om die reden zijn wij druk bezig met het uitvoeren van onderhoud en verduurzaming aan onze sociale huurwoningen en complexen in onze wijken en kernen. 

IMG 20240417 WA0001