Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Van inschrijven tot opleveren

 • U kunt zich via het Klik voor Wonen inschrijven voor een sociale huurwoning. U betaalt € 17,50 inschrijfkosten. Daarnaast betaalt u jaarlijks € 10 aan verlengingskosten.

  Lees meer
 • Wanneer u eerste kandidaat bent en u de woning accepteer, dan wijzen wij u de woning onder voorbehoud toe. Het is namelijk van belang dat u aan de gestelde voorwaarden voldoet en dat uw gegevens, zoals inkomen en huishoudsamenstelling kloppen.

  Toewijzen Sleuteloverdracht
 • Op het moment dat u na de bezichtiging van de woning besluit om de woning te aanvaarden, worden met u afspraken gemaakt onder andere over het ondertekenen van het huurcontract. U ontvangt ook een e-mail met daarin het bedrag van de eerste verhuurnota. Deze verhuurnota kunt u betalen met pin.

  Lees meer
 • Na bezichtiging van de woning kunt u besluiten om de woning te weigeren. Daaraan zijn geen consequenties verbonden. Als u de woning eerst heeft geaccepteerd en vervolgens alsnog weigert, dan kan dat wel gevolgen hebben.

  Lees meer
 • Wordt de woning aan u toegewezen? Dan krijgt u een bericht afgestemd op uw specifieke situatie. Daarin staat ook vermeld welke gegevens u aan moet te leveren.

  Lees meer

Urgentie

Passend toewijzen

 • Vanaf 1 januari 2016 zijn alle woningcorporaties verplicht hun huurwoningen passend toe te wijzen. Dit houdt in dat een woningzoekende een huurwoning krijgt aangeboden, waarvan de huurprijs past bij het (huishoud)inkomen. Door passend toe te wijzen, blijft huren betaalbaar en krijgen huurders een woning met een huurprijs die past bij hun inkomen.

  Lees meer
 • Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning van Woonkwartier mag uw huishoudinkomen niet boven een bepaald bedrag uitkomen.

  Inkomensgrens Inkomensgegevens Inkomensverklaring

Onze woningen

 • Woonkwartier verhuurt woningen in de gemeente Halderberge in de kernen Oudenbosch, Hoeven, Oud Gastel, Stampersgat en Bosschenhoofd. Gemeente Steenbergen in de kern Dinteloord. En gemeente Moerdijk, namelijk in Standdaarbuiten, Noordhoek, Zevenbergen, Lange Weg, Helwijk, Willemstad, Zevenbergschen Hoek, Fijnaart, Heijningen, Moerdijk en Klundert.

  Lees meer
 • U vindt ons aanbod sociale huurwoningen met een maximale huurprijs van € 710,68 op Klik voor Wonen. Om in aanmerking te komen voor deze huurwoningen gelden een aantal wettelijke regels. Zo mag uw gezamenlijk bruto huishoudinkomen niet meer bedragen dan € 36.165,-. En sinds kort gelden tevens de wettelijke regels van passend toewijzen.

  Lees meer
 • Meer informatie over nieuwbouwprojecten van Woonkwartier kunt u vinden op deze website onder Wijken en Kernen en op de site www.klikvoorwonen.nl.

  Lees meer
 • Het aanbod van seniorenwoningen, zorgwoningen en aanleunwoningen kunt u vinden op de website van Klik voor Wonen. Specifieke voorwaarden om in aanmerking te komen worden bij de advertentie van de aangeboden woning vermeld.

  Lees meer
 • De woningen die geschikt zijn rolstoelgebruik bieden we aan via de website van Klik voor Wonen. Voor meer informatie over voorwaarden of benodigde indicaties kunt u terecht op de website van uw gemeente.

  Lees meer
 • De vrije sectorwoningen van Woonkwartier vindt u allereerst op de website: klikvoorwonen.nl.

  Lees meer

Meer weten over:

Onze laatste projecten

Rebus, 9 appartementen in Stampersgat

9 april 2021
Op het terrein van de voormalige locatie Bus in Stampersgat bouwen we appartementencomplex Rebus met negen sociale huurappartementen.

Onderhoud en energiebesparende maatregelen woningen Willemstad

24 maart 2021
Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen. Op deze pagina leest u over onze woningen in Willemstad.

Onderhoud en energiebesparende maatregelen woningen Oudenbosch

23 maart 2021
Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen. Op deze pagina leest u over onze woningen in Oudenbosch.