Leerlingen van SBO het Palet Klundert enthousiast op bouwplaats

 

Je zult het niet geloven als je op de bouwplaats staat. De eerste indruk van leerlingen en leerkrachten van SBO het Palet uit Klundert tijdens een rondleiding op de bouwplaats. Dit najaar nog staan er 11 mooie energiezuinige woningen op de Mauritsweg in Klundert. Sociale huurwoningen ideaal voor gezinnen met 1 of 2 kinderen. Samen met aannemer VB Groep ontwikkelen en bouwen we hier aan een duurzame toekomst.

Planning sloop en bouw
De 11 woningen komen in de plaats van 9 verouderde woningen, die momenteel worden gesloopt. Als alles via planning verloopt, worden de woningen nog dit najaar opgeleverd.  

Rondleiding scholieren bouwplaats is geen speelplaats
Hoe sloop en bouw je dan veilig? Wat zijn de lintjes met rood en wit? Isolatie, wat is dat? Een hoop goede vragen van leerlingen van SBO het Palet uit Klundert tijdens de rondleiding op de bouwplaats. Iedereen met een bouwhelm veilig de bouwplaats op. Alles leren over waarom de bouwplaats geen speelplaats is. Richard de Bot van VB Groep werd het vuur aan de schenen gelegd. De ene vraag na de andere. Enthousiast en vol trots beantwoord Richard alle vragen van de leerlingen.

Leuke rondleiding
Aan het eind de wedervraag: “en wat wil je later worden?” Bouwvakker roepen de kinderen in koor. De rondleiding krijgt een dikke duim omhoog.

Inschrijven woningen Klik voor Wonen
Vanaf vrijdag 14 april t/m vrijdag 21 april tot 12.00 uur kun je reageren op de woningadvertentie via Klik voor Wonen

Meer weten of aanmelden nieuwsbrief
Meer weten over de ze nieuwe woningen? Of op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen wat betreft de bouw? Neem dan eens een kijkje op onze projectenpagina.