Geslaagde informatieavond over nieuwbouw in Klundert

Op maandag 12 december organiseerde Woonkwartier samen met haar bouwpartners een inloopinformatieavond over de 11 nieuwbouwwoningen aan de Mauritsweg in Klundert. Voor deze avond nodigden we alle omwonenden uit die op wat voor manier ook te maken krijgen met de sloop- en bouwwerkzaamheden.

 Warm welkom bij het Huis van de Wijk
Zoals bij menigeen bekend staan de deuren van Het Huis van de Wijk altijd open en dus ook voor ons en onze bezoekers. Terwijl alle spullen voor de informatiebijeenkomst werden klaargezet, werd er zelfs nog fanatiek gesjoeld door een gezellige clubje met dames uit Klundert. Vanaf een uur 16.00 druppelden de eerste bezoekers voor de informatiebijeenkomst binnen. Zij werden hartelijk ontvangen met een warme kop koffie, thee en een lekker koekje.

Vragen staat vrij
Naast tal van vragen aan VB Bouw Breda (aannemer), Markt 38 (Architect) en collega’s van Woonkwartier, was er voor de bezoekers ook van alles te bekijken. Onder andere de artist impressions van de woningen, A0-posters met daarop de inrichting van de bouwplaats en de nieuwe inrichting van de openbare ruimte, monsterborden van het metselwerk en afbeeldingen van het materieel dat tijdens de sloop en de bouw wordt ingezet.

Altijd op de hoogte blijven
Rond 19.00 uur sloten we de deuren en konden we terugkijken op een geslaagde avond. Wilt u ook graag op de hoogte blijven over de sloop en de nieuwbouw op de Mauritsweg in Klundert? Meld u zich dan vooral aan voor de digitale nieuwsbrief. Deze ontvangt u na aanmelding ongeveer eens in de zes weken in uw mailbox. Aanmelden kan via deze link: Mauritsweg Klundert - Woonkwartier.