Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Dit weekend zijn duizenden, prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen! Het thema dit jaar: Plekken van plezier!

Rondleidingen in Oudenbosch
In Oudenbosch geven medewerkers van De Bonth van Hulten rondleidingen bij de kapel van Saint Louis. Herstel van de kapel maakt deel uit van de  restauratie en herbestemming van het Religieus Erfgoed in Oudenbosch. Daarin werken naast de provincie en gemeente, Volker Wessels/aannemersbedrijf Van Agtmaal en Woonkwartier samen.

Het schetsplan voor deze kapel werd gemaakt door pastoor Willem Hellemons, parochiegeestelijke in Oudenbosch en stichter van de broeders van Saint Louis. Hellemons had een tijd in Rome gestudeerd, waar hij vaak de Sint Pieter bezocht. Deze kerk inspireerde hem bij zijn bouwplannen, zowel voor Oudenbosch als voor het instituut Saint Louis.

De kapel van het voormalig jongensinternaat is open voor publiek. Om 15.00 uur verzorgen de gidsen van Saint Louis een rondleiding. Deze begint in de kapel en gaat over de grote Cour, door de tuin van het Latijns College en over de begraafplaats.

Meer informatie vindt u hier!