Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Op vrijdag 9 oktober hebben 6 collega's van Woonkwartier zich in Bosschenhoofd vrijwillig ingezet voor NL Doet.  Deze activiteit was oorspronkelijk gepland op 13 maart. Helaas moest de activiteit verplaatst worden door het opkomende coronavirus. Na wat aanpassingen in het programma  konden   we afgelopen vrijdag, samen met Steunpunt Groenhuysen en Anna voor zorg,   alsnog invulling geven aan onze jaarlijkse NL Doet activiteit.

Wie verdient er thuis wat extra aandacht?
We hebben samen met deze organisaties een oproep gedaan onder bewoners wie er  thuis wat extra aandacht verdient in Bosschenhoofd. Vervolgens brachten  medewerkers van Woonkwartier op vrijdag 9 oktober een muffin van Bakkerij het Broodhuys  aan de deur en maakten een praatje. We zijn bij ongeveer 60 adressen geweest! Bij het Steunpunt van Groenhuysen konden bewoners op inschrijving een kopje koffie/thee en een stuk appeltaart eten. Het was een plezier om dit te kunnen doen en we kijken terug op een hele geslaagde dag. 

Dank aan het Steunpunt Groenhuysen en Anna voor Zorg voor de fijne samenwerking en gastvrije ontvangst!