Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Braderie in Fijnaart op zaterdag 25 augustus
Tijdens de braderie in Fijnaart willen u meer vertellen over het  project  "Present in Vriendschap". Dit is een samenwerking tussen Surplus, de Kruisvereniging, de kerken, De wijkzuster, de Dorpstafel en Woonkwartier. Present in Vriendschap zet zich in om eenzaamheid te voorkomen en te bestrijden. We willen een netwerk opzetten van vrijwilligers die op pad gaan om een luisterend oor te bieden, te praten of een gezellig uitstapje te ondernemen met hen die daarom vragen. We kunnen veel hulp gebruiken!

U kun ook meedoen aan een leuke prijsvraag over Klik voor Wonen, waarbij de eerste prijs een cadeaubon van 50 euro is! Voor iedereen die meedoet is er ook een kleine attentie. We zullen ook uitleg aanbieden over Klik voor Wonen en overige vragen beantwoorden. We bemannen de kraam op zaterdag 25 augustus van 10:00 tot 18:00.

Meer informatie kunt u hier vinden.

Jaarmarkt in Bosschenhoofd op zondag 26 augustus
Tijdens de jaarmarkt in Bosschenhoofd willen wij bezoekers meer vertellen over het nieuwbouwproject aan het Midzomerplein (leest hier meer), uitleg aanbieden over Klik voor Wonen en overige vragen beantwoorden. We bemannen de kraam op zondag 26 augustus van 11:00 tot 17:00.

Meer informatie kunt u hier vinden.