Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo’n 9.500 woningen in achttien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halderberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto “altijd in de buurt", samen met anderen, ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Wij zoeken per direct:

een   servicegerichte
Functioneel applicatiebeheerder
voor 32-36 uur per week

Functie-inhoud

In deze spilfunctie ben je de steun en toeverlaat voor collega’s op het gebied van applicaties ter ondersteuning van de klantprocessen. Je zorgt dat deze optimaal werken, dat ze up-to-date blijven en dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Ook denk je mee over mogelijke verbeteringen en lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie hiervan.

Wat ga je doen?

• Je helpt collega’s bij vragen over de werking van systemen of applicaties of bij problemen hiermee. 
• Je lost incidenten op, voert standaard wijzigings- en service aanvragen uit en schakelt met alle betrokken partijen. 
• Je zorgt dat lopende systemen en applicaties up-to date blijven, nieuwe functionaliteiten worden geïmplementeerd en gebruikers hierover instructies krijgen. 
• Je volgt ontwikkelingen op de markt en weet wat er voor vergelijkbare processen nog meer aan mogelijke oplossingen beschikbaar is. 
• Je overlegt regelmatig met betrokken collega’s over mogelijke verbeteringen in het proces en het gebruik van applicaties hierbij. Je zorgt dat proces- of afdelingsoverstijgende aanvragen met prioriteit worden beoordeeld.
• Je denkt mee in projectgroepen waarbij je jouw kennis en kunde inbrengt.
 Je draagt bij aan het AVG-compliant blijven en biedt ondersteuning bij het operationaliseren van het informatiebeveiligingsbeleid.
 Je draagt bij aan de uitvoering van datamanagement & -kwaliteit.

Jouw profiel

Je wordt enthousiast van proces- en systeemoptimalisatie, maar vooral ook om hierin de leiding te nemen en dit samen met jouw toekomstige collega’s te realiseren. Je hebt een servicegerichte instelling en bent gedreven om collega’s en de organisatie snel en goed verder te helpen. Je bent nieuwsgierig en volgt ontwikkelingen op jouw vakgebied op de voet. Collega’s ervaren je als een toegankelijke en betrokken collega met veel kennis, vaardigheden en doorzettingsvermogen. Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Werkervaring in de woningcorporatie branche is een pré.

Wij bieden

Woonkwartier is een open organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij  Woonkwartier    betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige informele werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken wat flexibel werken en thuis werken mogelijk maakt. We bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder opleidingsmogelijkheden en een iPhone, iPad, laptop) en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal H (maximaal € 3.685,- bruto per maand).  We starten met een jaarcontract met de intentie dit om te zetten in een vast dienstverband.

Reageren?
Heb je interesse? Stuur dan  je motivatie en CV naar hr@woonkwartier.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilma Korpershoek, adviseur HR of Roy van Wel, teamleider I&A via 0168 35 00 00.

Je kunt op deze vacature reageren tot en met 25 augustus. De eerste gesprekken staan gepland op woensdag 28 augustus in de middag en donderdag 29 augustus in de ochtend. Als we je uitnodigen, bellen we je uiterlijk op maandag 26 augustus.

Wil je een indruk krijgen van werken bij Woonkwartier?
Bekijk dan ons sociaal jaarverslag 2018 waarin veel van onze collega's er iets over vertellen.