Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo’n 9.500 woningen in achttien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halderberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto “altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Voor onze afdeling Bedrijfsvoering zoeken wij per direct:

een  gedreven en 
ervaren  adviseur Financiën
voor 32-36 uur per week

Functie-inhoud

In deze veelzijdige functie adviseer je het management, projectleiders en andere collega’s over de financieel administratieve organisatie en interne controle, waaronder de consequenties van (voorgenomen) plannen, met name vastgoedprojecten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen en bewaken van het financiële beleid van Woonkwartier. Je legt verantwoording af aan de manager Bedrijfsvoering.

Wat ga je doen?

• Je levert een bijdrage aan de planning & control cyclus, waaronder de financiële informatievoorziening en de financiële beleidsontwikkeling.
• Je brengt gevraagd en ongevraagd advies uit over de financiële gevolgen van plannen en vastgoedprojecten. Deze toets je ook aan wet- en regelgeving. 
• Je overlegt regelmatig met projectleiders over planning, realisatie, risico’s en verdere bijzonderheden van vastgoedprojecten. 
• Je bent mede verantwoordelijk voor de liquiditeitsprognoses en de (meerjaren)begroting en adviseert op het gebied van treasury.
• Je initieert, bewaakt en optimaliseert (financieel) administratieve processen en procedures gericht op het beheersen van risico’s en een efficiëntere bedrijfsvoering.
• Je ondersteunt en adviseert collega ’s bij vragen over allerhande financiële zaken.

Jouw profiel

Je bent een echte analyticus en weet snel verbanden te leggen. Vanuit jouw kennis en ervaring kom je snel tot goed onderbouwde, weloverwogen adviezen. Collega’s ervaren jou als een prettige gesprekspartner die kennis van zaken heeft en een advies op een overtuigende manier weet over te brengen. Je denkt graag proactief mee op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je beschikt over een HBO/WO diploma in de financiële richting.

Bekijk    hier   het volledige functieprofiel

Wij bieden

Woonkwartier is een organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige informele werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken. Wie bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal J (maximaal € 4.709 bruto per maand).

Reageren?
Heb je interesse? Stuur dan  voor 10 februari je motivatie en CV naar hr@woonkwartier.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilma Korpershoek, HR adviseur of Robin Lambrechts, manager Bedrijfsvoering via 0168 35 00 00.