Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Al meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Ruim vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning. De Dag van het Huren biedt een mooie kans om huurders, buurtbewoners en belangrijke samenwerkingspartijen kennis te laten maken met de corporatiemedewerkers en het goede werk dat zij doen. 

Op zaterdag 6 oktober vieren wij de jaarlijkse Dag van het Huren! U en uw buurtbewoners zijn welkom op verschillende locaties om zelf te ervaren waar wij ons voor inzetten.

Nieuwbouwproject in het centrum van Bosschenhoofd
Aan  het Midzomerplein vorderen de nieuwbouwwoningen steeds verder. Op deze plek, waar vroeger de basisschool stond, bouwen wij twaalf appartementen, acht eengezinswoningen en zeven seniorenwoningen. Het zijn allemaal sociale huurwoningen, bestemd voor mensen met een bescheiden inkomen. 

De appartementen worden aan het eind van het jaar geadverteerd via Klik voor Wonen. De eengezinswoningen en seniorenwoningen zijn inmiddels geadverteerd. Dit zijn allemaal sociale huurwoningen.  U bent welkom van 11.00 tot 14.00 om een kijkje te komen nemen op de bouw! Ook kunt u er terecht met vragen over Klik voor Wonen.

Zorgboerderij de Zwanenhoeve in Zevenbergen
We dragen ook bij aan fijn wonen voor bijzondere doelgroepen. In samenwerking met Zuidwester wordt daarom deze dag zorgboerderij de Zwanenhoeve aan De Langeweg 14 in Zevenbergen opengesteld. Deze woonlocatie, die wij verhuren aan Zuidwester, biedt een thuis en dagbesteding aan jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Op 6 oktober worden rondleidingen gegeven door de bewoners. Wij vertellen meer over het huisvesten van bijzondere doelgroepen in ons werkgebied. Ook kan men er terecht met vragen over Klik voor Wonen. De zorgboerderij heeft een winkel met streekproducten die deze dag voor de helft van de prijs verkocht worden.  U bent welkom van 11.00 tot 15.00!


SDW woonlocatie in Dinteloord
In samenwerking met SDW wordt een deel van de woonlocatie in Dinteloord open gesteld. Het adres is Prinses Irenestraat 1. SDW huurt deze locatie van  ons en het biedt een thuis voor volwassenen met een licht- of matig verstandelijke beperking. De bewoners houden van knutselen en creativiteit en bieden graag hun creaties aan om een bedrag op te halen voor een leuk groepsuitje. Wij vertellen meer over het huisvesten van bijzondere doelgroepen in ons werkgebied. Er is ook meer informatie beschikbaar over SDW, Woonkwartier en Klik voor Wonen. U bent welkom van 11.00 tot 14.00 uur!

Renovatieproject in Hoeven
De komende jaren gaan we in veel woningen aan de slag. We voeren er onderhoudswerkzaamheden uit en maken de woningen energiezuiniger en veiliger. Aan het Hofpark 6 in Hoeven wordt een Open Huis gehouden. Op deze locatie zijn wij bezig met onderhoudswerk.  U kunt zien hoe zo´n onderhoudsproject van Woonkwartier in zijn werk gaat en wat hierbij komt kijken.  Als er komend jaar werkzaamheden bij u thuis op de planning staan, kan hier dus inzicht opgedaan worden.   Een van de bewoners vertelt meer over zijn ervaringen.  U bent welkom van 12.30 tot 14.00!

Vragen?
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, via 0168 35 00 00 of communicatie@woonkwartier.nl.

Hopelijk tot zaterdag 6 oktober!