Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Al meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Ruim vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning. De Dag van het Huren biedt een mooie kans om huurders, buurtbewoners en belangrijke samenwerkingspartijen kennis te laten maken met de corporatiemedewerkers en het goede werk dat zij doen. 

Op zaterdag 5 oktober vieren wij de jaarlijkse Dag van het Huren! U en uw buurtbewoners zijn welkom op verschillende locaties om zelf te ervaren waar wij ons voor inzetten.

Nieuwbouwproject in Klundert
Aan de Keense Gorzen vorderen de nieuwbouwwoningen steeds verder. Op deze plek, waar voorheen de vleesfabriek stond, bouwt Woonkwartier 24 sociale huurappartementen. De appartementen zijn inmiddels verhuurd via Klik voor Wonen. Bezoekers zijn van 11.00 tot 14.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de bouw. Ook kunnen bezoekers vragen stellen over Klik voor Wonen.

Theatervoorstelling, lunchbroodje en informatiemarkt in Standdaarbuiten
Wat heeft u nodig om goed te kunnen wonen? Waar bent u trots op? Dit hoort Woonkwartier graag van huurders en buurtbewoners. Op 5 oktober gaan we hierover in de Standaert aan de Timberwolfstraat 5 in Standdaarbuiten graag met u in gesprek. Om helderheid te creëren in wat de mogelijkheden zijn, maar ook om op te halen wat Woonkwartier en partners kunnen doen. Het programma start om 11:30 uur met een interactieve  voorstelling van Theatergroep ‘Wordt vervolgd'. Zij helpen ons om vragen en verhalen op te halen, van elkaar te weten wat er speelt en met elkaar te kijken welke oplossingen hiervoor zijn.

Aansluitend op het optreden van   'Wordt vervolgd' zijn er om 12:30 lunchbroodjes en start een informatiemarkt waar ook verschillende partners van ons bij aanwezig zijn. Zoals de wijkzuster, buurtbemiddeling, de wijkagent, de brandweer en Surplus. Zij gaan graag met u  in gesprek over onderwerpen als veiligheid, duurzaamheid of eenzaamheid en de bijdrage die iedereen hieraan kan leveren.  

Kennis maken en creativiteit in de wijk Spui in Oudenbosch
Tijdens de koffiegesprekken in het Open Huis aan de Spuilaan 22 spraken mensen over het aanzicht van de wijk in het algemeen en de tuinen. Buurtbewoners gaven ook aan elkaar graag beter te willen leren kennen. Daarom organiseren we    op 5 oktober een feestelijke bijeenkomst voor de bewoners uit de wijk. Samen met de huurders en buurtbewoners maken ze, samen met kunstenares Marijke Maas, tuindecoraties en leren ze elkaar ondertussen beter kennen. 

Uiteraard zijn   bewoners uit de wijk  ook   welkom om alleen gezellig een praatje te maken. Er is ook muziek en een poffertjeskraam. De locatie is op het grasveld tegenover Spuilaan 188 en naast de Boterpotten. We starten om 11:30 en het eindigt rond 14:00.

Meer weten?
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, via 0168 35 00 00 of communicatie@woonkwartier.nl.

Hopelijk tot zaterdag 5 oktober!