Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Bij ruim 80 huurders uit verschillende kernen zijn 10 medewerkers van Woonkwartier langs geweest om ze in het zonnetje te zetten. Het was een plezier om dit te kunnen doen! Bedankt aan alle aanmelders voor de aandacht voor iemand anders.

Hopelijk volgend jaar mooie zonnebloemen te zien
We hadden in september een oproep gedaan onder bewoners: welke huurders van Woonkwartier mogen in het zonnetje worden gezet? Vervolgens brachten medewerkers van Woonkwartier tijdens de Week van het Huren een kweekzak voor zonnebloemen. Ook maakten we een praatje op afstand aan de deur in deze bijzondere tijd. Hopelijk zijn er volgend jaar mooie zonnebloemen te zien in de tuin, op de veranda of het balkon!

Dit is een activiteit naar aanleiding van de Week van het Huren
De Week van het Huren is een landelijke actie waar corporaties aan meedoen. De week vond dit jaar plaats van 5 tot en met 10 oktober.  Het biedt een mooie kans om onze huurders in het zonnetje te zetten! Dat kan  die ene huurder zijn die altijd voor de buren klaarstaat of aan een buur die het moeilijk heeft. Bovendien leren wij ook weer van de verhalen die onze huurders met ons delen!