Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo’n 9.500 woningen in achttien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halderberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto “altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Ter ondersteuning van de bestuurder zoeken wij per direct een:

ervaren bestuursassistent
voor 36 uur per week

Functie-inhoud

Als echte duizendpoot ben je de steun en toeverlaat van de bestuurder. Je weet welke zaken spelen binnen zijn portefeuille, houdt grip op zijn agenda, scant berichten in zijn mailbox en handelt deze waar het kan op eigen initiatief af. Je begrijpt de bestuurlijke wereld en weet wanneer er wat moet gebeuren. Je communiceert helder en snel met de bestuurder, het managementteam, de bestuurssecretaris en de collega’s in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, verslaglegging en het bewaken van acties van bestuurlijke overleggen (o.a. bestuurlijk overleg en Raad van Commissarissen). Je zorgt dat bestuurlijke processen en activiteiten vlot verlopen. Je organiseert en biedt ondersteuning aan diverse organisatiebrede projecten.

 Jouw profiel

Deze ondersteunende rol is jou op het lijf geschreven. Je werkt accuraat, bent zeer integer en gaat voor kwaliteit. Het scheppen van orde en structuur is een tweede natuur voor jou.  Je loopt altijd een paar stappen vooruit waarmee je anderen weet te verrassen,  beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en hebt oog en gevoel voor interne communicatie. Je hebt ervaring en affiniteit met het gebruik van digitale programma’s, zoals een social intranet en MS Teams, waardoor je de bestuurder en het MT op dit vlak kan ontzorgen. Anderen ervaren jou als een collega waarmee je goed en efficiënt kunt samenwerken.  Met jouw flexibele instelling kan je goed omgaan met wisselend werkaanbod en aangepaste werkuren. Je hebt naast een HBO diploma ook ervaring in een ondersteunende rol op bestuurlijk niveau.

Wij bieden

Woonkwartier is open organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige informele werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken. Wij bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal H (maximaal € 3.891 bruto per maand) afhankelijk van opleiding en ervaring.  We starten met een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

Reageren?

Heb je interesse? Stuur dan voor 28 oktober je motivatie en CV naar hr@woonkwartier.nl. De eerste gesprekken staan gepland op  2 en  3 november. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilma Korpershoek, adviseur HR, via 0168 35 00 00.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wil je een indruk krijgen van werken bij Woonkwartier?
Bekijk dan ons sociaal jaarverslag 2019 waarin veel van onze collega's er iets over vertellen.