Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo’n 9.500 woningen in achttien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halderberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto “altijd in de buurt", samen met anderen, ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

De medewerkers van het team Wijken en Kernen hebben direct contact met huurders, inwoners en lokale professionals om samen te werken aan fijn wonen. Voor dit team zoeken wij :

een   betrokken
Wijkregisseur sociaal beheer
voor 24 uur per week

Functie-inhoud

In het team ben jij de specialist op het gebied van zorg en WMO. Deze kennis zet je in om de leefbaarheid in de wijk te beheersen en verbeteren. Je ondersteunt en begeleidt huurders waar extra aandacht voor nodig is en bent betrokken bij de communicatie  met huurders bij (onderhouds-) projecten in de wijk. Door jouw contacten en je aanwezigheid in de wijk weet je wat er speelt op het gebied van wonen en leefbaarheid en waar ondersteuning of extra aandacht nodig is. Hier ga je proactief mee aan de slag, waarbij je nauw samenwerkt met anderen.

Wat ga je doen?

  • Je coördineert en bewaakt de contacten met huurders waar extra aandacht voor nodig is.
  • Je coördineert en bewaakt de uitvoering van taken en projecten in de wijk op het gebied van leefbaarheid.
  • Je hebt nauw contact met (vertegenwoordigers van) bewoners, de gemeente, schuldhulpverlening, maatschappelijke - en zorginstanties en lokale professionals zoals de wijkzuster en de wijkagent en collega’s.
  • Je neemt deel aan bewonersoverleg- en netwerkbijeenkomsten.
  • Je helpt collega’s bij vraagstukken op het gebied van (transities in de) zorg en WMO.

Jouw profiel

Je bent een ervaren, zelfstandige professional, met kennis van sociaal wijkbeheer, leefbaarheidsvraagstukken, transities in de zorg en/of WMO. Je hebt een flexibele en proactieve werkhouding, bent initiatiefrijk en oplossingsgericht. Je bent in staat op een positieve manier stevige gesprekken te voeren en laat je niet van je stuk brengen. Met jouw sociale vaardigheden weet jij mensen in beweging te brengen en lukt het je ongewenst gedrag om te buigen naar een oplossingsgerichte houding van betrokken partijen. Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding.

Wij bieden

Woonkwartier is een maatschappelijk en lokaal betrokken open organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken. Wij bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal H (€ 2.992 tot maximaal € 3.685 voor 36 uur per week). Het betreft een tijdelijke functie voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Reageren?
Heb je interesse? Stuur dan voor 27 januari 2020 je motivatie en CV naar hr@woonkwartier.nl.

De gesprekken staan gepland op  11 februari (middag) en 13 februari (ochtend). Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annelies Wals, teamleider wijken en kernen of Hilma Korpershoek, adviseur HR via 0168 35 00 00.

 Wil je een indruk krijgen van werken bij Woonkwartier?
Bekijk dan ons sociaal jaarverslag 2018 waarin veel van onze collega's er iets over vertellen.