Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Op donderdag 25 oktober is er een informatiemarkt waar u terecht kunt met digitale vragen. Diverse organisaties presenteren hun aanbod van digitale ondersteuning. Bijvoorbeeld de Rabobank, Surplus en Bibliotheek VANnU. Wij zijn hier ook voor u aanwezig. Ook kunt u op deze ochtend terecht met vragen op het gebied van taal en lezen. Aanmelden is niet nodig.

Wat kunt u verwachten in de Fendertshof?
U bent van harte welkom vanaf 10:00 tot 12:00 uur in de Fendertshof in Fijnaart. Het adres is Kerkring 21. Onder het genot van een kopje koffie of thee staan de medewerkers van Woonkwartier u graag te woord. 

U kunt vragen stellen over Klik voor Wonen
U kunt in de Fendertshof terecht bij Woonkwartier met vragen over Klik voor Wonen. Bijvoorbeeld hoe u uw zoekprofiel het beste kunt invullen, hoe u het tipbericht kunt aanzetten of hoe u moet reageren op een woningadvertentie. Vergeet niet uw inloggegevens mee te nemen.

U kunt vragen stellen over www.mijnwoonkwartier.nl
Vanaf  volgende week    kunnen al onze huurders    ook zaken digitaal met Woonkwartier regelen. Denk aan een reparatieverzoek doorgeven, een vraag stellen of de huur betalen. Vergeet niet uw inloggegevens mee te nemen.

Kunt u niet komen op 25 oktober?
Dan bent u ook welkom op onze vestigingen in Zevenbergen, Oudenbosch en Dinteloord voor een persoonlijke uitleg. We organiseren ook spreekuren in de wijk. Meer informatie hierover staat op onze website.

Hopelijk tot donderdag 25 oktober!