Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier rijkt sleutels uit aan de eerste bewoners van nieuwbouwcomplex De Keense Gorzen. De nieuwe bewoners zijn blij. Op de locatie waar vroeger een vleesfabriek stond, staat nu een prachtig gebouw met 24 sociale huurappartementen.  

 Blije huurders

Mevrouw Verschuren is één van de eerste huurders die de sleutel overhandigd krijgt. Ze is een geboren Klundertse en hartstikke enthousiast over De Keense Gorzen en haar woning aan het water. De communicatie met Woonkwartier is prettig verlopen. Ook met de medebewoners, want ik heb al een groepsapp met de directe buren. We hebben elkaar veel plezier en succes gewenst vandaag met het ontvangen van de sleutel en het verhuizen. Ook leuk om te zien dat hier jongeren en ouderen komen wonen. Wat ik als eerste ga doen? Mijn auto uitladen! Vanmiddag komen de behanger en schilder al.

 Het gebouw

Het appartementencomplex is opgedeeld in 2 blokken, waarbij het ene blok grenst aan het water en het ander blok ligt aan de Moye Keene. Beide blokken zijn gekoppeld middels een trappenhuis, waarin zich de lift en centrale ingang bevinden. Tussen de blokken in ligt een binnentuin die vanuit de centrale hal is te bereiken, de tuin is middels een gaashekwerk met poort afgesloten. De bovenste hoekappartementen zijn voorzien van een extra opbouw met zinken gevelbekleding. Het zijn echte blikvangers van het gebouw geworden.