Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Per 1 juli 2017 nemen Rabobank West-Brabant Noord en Surplus hun intrek in het servicekantoor van Woonkwartier aan het Raadhuisplein 33 in Dinteloord. Medewerkers van de drie organisaties zijn vanaf dat moment op vaste tijden in de kern Dinteloord aanwezig voor persoonlijke vragen en adviesgesprekken. Zo zijn we dichtbij onze klanten. We bundelen onze krachten om de dienstverlening in Dinteloord intact te houden en vinden het belangrijk om op efficiënte wijze met onze kantoorgebouwen om te gaan.

Openingstijden Rabobank West-Brabant Noord
Medewerkers van Rabobank West-Brabant Noord zijn vanaf 1 juli 2017 op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 11.00 uur aanwezig tijdens inloopspreekuren. Voor klanten die niet in de gelegenheid zijn om tijdens de openingstijden het servicekantoor te bezoeken, blijft natuurlijk de mogelijkheid bestaan om een afspraak aan huis te maken. Een adviseur komt dan bij u langs.

De huidige Rabobank vestiging in Dinteloord verhuist. “De dienstverlening van de drie organisaties komt onder één dak”, aldus Ger de Weert, directeur Particulieren van Rabobank West-Brabant Noord. “De geldautomaat en het sealbag apparaat voor ondernemers blijft in het huidige gebouw aan de Westvoorstraat. Op het nieuwe servicekantoor zijn geen geldmiddelen aanwezig. Klanten die contant geld willen storten, worden doorverwezen naar vestigingen van de Rabobank in Oudenbosch of Zevenbergen. Klanten die daar op dit moment gebruik van maken, worden hier persoonlijk over geïnformeerd.“

Openingstijden Surplus
Het team Thuiszorg en wijkzuster Sheela Punt houden kantoor in Dinteloord. Heeft u vragen over welzijn, zorg en wonen? Dan kunt u bij de wijkzuster terecht. De wijkzuster is aanwezig op maandagmiddag en donderdagmiddag. Telefonisch kunt u ze bereiken via 0168 - 33 18 26 of per email: info@wijkzustergroep.nl. 

Openingstijden Woonkwartier
Woonkwartier wil voor al haar huurders, omwonenden en samenwerkingspartners goed bereikbaar zijn. In het servicekantoor in Dinteloord staan medewerkers van ons team Wijken en Kernen iedere maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 11.00 uur klaar voor vragen en persoonlijk advies. Uiteraard is Woonkwartier ook telefonisch of per mail bereikbaar en kunnen huurders terecht op de vestiging in Zevenbergen.