Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Vorig jaar is er een   informatieochtend in Standdaarbuiten   gehouden. In vervolg hierop  wordt er op zaterdag 16 maart tussen 13.30 uur en 16.00 uur een informatiemarkt georganiseerd. Dit is gericht op alle bewoners   van alle leeftijden   in Standdaarbuiten. Het onderwerp is ´Wonen met Gemak´.

Zo lang mogelijk in de eigen omgeving wonen
Hier wordt door meerdere partijen verteld over alle aspecten die u kunnen ondersteunen om zo lang mogelijk, prettig, veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen en leven in uw  eigen omgeving. Tijdens de markt krijgt u onder andere informatie over veiligheid, levensloopbestendig wonen, duurzaamheid  en inschrijving via Klik voor Wonen. 

Wij bieden informatie over Woonkwartier in het algemeen, ZAV, verbeteringen tegen huurverhoging, WMO en Klik voor Wonen.

Voor iedereen interessant
De informatiemarkt richt zich op alle inwoners van de kern, omdat dit onderwerpen zijn die voor iedereen interessant zijn. De markt is voorbereid door vertegenwoordigers van de Dorpsraad/Dorpstafel, gemeente, Woonkwartier, Surplus en Wonen met Gemak. Er zullen zo´n 16 stands zijn.  Daarnaast worden enkele presentaties gegeven.

Meer weten? 
Nu al meer weten over Wonen met Gemak? Of heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met: Servicepunt Wonen met Gemak op telefoonnummer 06-839 66 100 of via e-mail servicepunt@wonenmetgemak.nl. Kijk voor meer informatie ook op: https://wonenmetgemak.nl/moerdijk