Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Alle huurders van Woonkwartier krijgen in maart een pakket thuisbezorgd met 10 ledlampen in verschillende soorten en maten. Op deze manier helpen wij onze huurders energie te besparen en zo de maandelijkse woonlasten te verlagen. Bij gebruik van alle 10 de lampen besparen huurders gemiddeld €5,42 per maand. Deze actie komt voort uit de duurzaamheidsvisie van Woonkwartier, want samen verdienen we de toekomst!

Om onze doelstelling - klimaatneutraal en betaalbaar wonen in 2050 – te halen is het belangrijk dat we allemaal een steentje bijdragen door bewust om te gaan met energie. Dit scheelt bovendien ook in de portemonnee! Om onze huurders hierbij  te helpen krijgen ze van ons een gratis pakket ledlampen. Huurders die niet thuis zijn om het pakket te ontvangen, kunnen het pakket begin april ophalen bij één van onze servicekantoren.

Niet alleen een cadeau
De actie gaat verder dan alleen het geven van een gratis pakket. Wij willen onze huurders ook bewuster maken van wat ze zelf kunnen doen aan energiebesparing. Daarom kunnen ze via de speciale website www.besparenmetleddy.nl zien hoeveel ze nog kunnen besparen via een besparingscalculator. Ook zijn er korte video’s met besparingstips te vinden. En kan men zich er aanmelden voor periodieke nieuwsbrieven met besparingstips. Tot slot kunnen onze huurders via deze website ook doorklikken naar de webwinkel van LEDs make a difference. Daar kunnen zij extra ledlampen bestellen voor een gereduceerde prijs. Als huurders zich aanmelden op de website maken ze bovendien kans op één van de drie duurzame A+++ huishoudelijke apparaten.