Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Op zaterdag 21 maart 2020 is de 18e editie van de Landelijke Opschoondag. Tienduizenden Nederlanders steken deze dag de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Het doel is om samen een bijdrage te leveren aan een schone, zwerfafvalvrije leefomgeving.  Hieronder    leest u meer over deze dag en waar wij graag een bijdrage leveren.

Als u  als huurder van Woonkwartier op 21 maart een schoonmaakactie gaat doen dan dragen wij daar graag aan bij
U zou bijvoorbeeld de galerij van uw wooncomplex kunnen schoonmaken. Maar ook het opknappen van tuinen, opruimen van zwerfafval of het schoonmaken van een berging vinden wij mooie initiatieven om te ondersteunen. U kunt bij ons materialen opvragen voor deze schoonmaakactie. Denk hierbij aan afvalprikkers, vuilniszakken, bezems, schrapers en schoonmaakmiddelen. Zou u dit uiterlijk maandag 9 maart kunnen laten weten? Dan hebben wij genoeg tijd om het aan te schaffen. Let op, op =op! We willen de materialen na afloop graag weer terug, zodat we het weer kunnen gebruiken voor andere activiteiten.

Zo doet u mee aan de Landelijke Opschoondag
De Landelijke Opschoondag kunt u zien als een gezamenlijke voorjaarsschoonmaak. Het is een dag waarop Nederlanders met hun buren, vereniging, de sportclub, school of hun collega's samen hun buurt schoonmaken. Meld u aan bij ons voor de aanvraag van materialen. Wilt u een extra opschoonpakket van Nederland Schoon ontvangen voor uw schoonmaakactie? Ga dan naar de website www.nederlandschoon.nl. U kunt daar ook andere deelnemers voor uw schoonmaakactie uitnodigen.

Stuur ons een foto toe van uw schoonmaakactie op 21 maart
We plaatsen de acties graag op 21 maart op onze social media kanalen om andere bewoners te inspireren. We vinden het ook leuk als u zelf uw schoonmaakactie (online) wilt delen! Uiteraard plaatsen we geen foto´s zonder uw toestemming.

Wilt u liever op een andere dag een schoonmaakactie houden?
Laat het ons weten! U kunt in overleg met ons ook voor deze schoonmaakactie eenmalig materialen opvragen.

Bel of mail gerust als u nog vragen heeft
U kunt materialen opvragen via onze gebiedsregisseurs  door een mail te sturen naar info@woonwkartier.nl. Laat in uw e-mail even weten om welk adres het gaat. U bereikt ons telefonisch op maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 17:00 uur en op vrijdag tussen 8:30 en 12:30 uur op telefoonnummer 0168 35 00 00.

Succes met de organisatie!