Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

De politie, gemeente Halderberge en Woonkwartier gaan graag samen met bewoners aan de slag om het wonen in de wijk Spui prettiger te maken. Daarom zijn zij erg benieuwd naar de mening van bewoners over het wonen in deze wijk. Deze partijen vinden het belangrijk om een luisterend oor te bieden en vrijblijvend advies te geven. Ook zijn ze benieuwd naar de goede en minder goede punten in de wijk Spui. Iedereen uit de wijk is welkom om ideeën of tips te geven!

Iedere dinsdag van 6 augustus tot en met 10 september  tussen 10.00 en 11.00 uur
Alle bewoners uit de wijk Spui zijn van harte welkom in de woning aan de Spuilaan 22 in Oudenbosch. Om ervaringen  te delen, mee te denken, een vraag te stellen of hulp in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan vormen van overlast, onderhoud van tuinen en plantsoenen, bestrating, verkeer en huisdieren.

Onder het genot van een kopje koffie of thee
Bewoners zijn van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee elke dinsdag langs te komen. Hier zijn de Wijkregisseur van Woonkwartier, Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) van de gemeente en de wijkagent van de politie aanwezig.  Na het koffiegesprek lopen de wijkagent, BOA en Wijkregisseur sociaal beheer nog een rondje door de wijk. Dan kunt u hen ook aanspreken. U bent de weken daarna ook welkom op hetzelfde tijdstip!