Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Het is een bijzondere tijd. Het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet. Een ieder van ons merkt daar de gevolgen van op zijn of haar eigen manier. Onze kantoren zijn dicht en veel   werknemers werken van huis uit.     Iedereen moet zich houden aan de maatregelen om verspreiding van het virus in te dammen. Dat is voor iedereen al lastig genoeg. Maar misschien zijn de gevolgen voor u nog wel veel groter.

Uitstel huurbetaling huurders 
Huurt u een woning van ons  en bent u in financiële problemen gekomen door het coronavirus? Wij helpen u graag door deze moeilijke periode heen. Daarom bieden wij aan om de betaling van de huur  voor 1 tot 3 maanden uit te stellen of om een regeling af te spreken. De voorwaarde is wel dat u eerst een aanvraag voor financiële ondersteuning bij uw gemeente doet of al heeft gedaan. Dit kan via de volgende websites: 

  • voor huurders uit gemeente Moerdijk, klik hier 
  • voor huurders uit gemeente Halderberge, klik hier   
  • voor huurders uit gemeente Steenbergen, klik hier   

Ook vragen wij u om dit    formulier in te vullen.

Huurt u een woning van ons en bent u in financiële problemen gekomen door het coronavirus? Wij helpen u graag door deze moeilijke periode heen. Daarom bieden wij aan om de betaling van de huur voor 1 tot 3 maanden uit te stellen of om een regeling af te spreken. De voorwaarde is wel dat u eerst een aanvraag voor financiële ondersteuning bij uw gemeente doet of al heeft gedaan.