Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Gratis pakket ledlampen voor alle huurders van Woonkwartier

3 maart 2020
Alle huurders van Woonkwartier krijgen in maart een pakket thuis bezorgd met 10 ledlampen in verschillende soorten en maten. Op deze manier wil Woonkwartier de huurders helpen besparen in energie en de maandelijkse woonlasten. Deze actie komt voort uit de duurzaamheidsvisie van Woonkwartier, want samen verdienen we de toekomst!
Lees verder

Gaat u 21 maart een schoonmaakactie doen? Dan dragen wij daar graag aan bij!

27 februari 2020
Op zaterdag 21 maart 2020 is de 18e editie van de Landelijke Opschoondag. Als u als huurder van Woonkwartier op 21 maart een schoonmaakactie gaat doen, dan dragen wij daar graag aan bij. Wilt u liever op een andere dag een schoonmaakactie houden? Laat het ons weten!
Lees verder

Sleutels nieuwbouwcomplex uitgegeven

5 februari 2020
Het is feest voor de nieuwe bewoners van De Keense Gorzen in Klundert. Woonkwartier rijkt sleutels uit aan de eerste bewoners van nieuwbouwcomplex De Keense Gorzen. De nieuwe bewoners zijn blij. Op de locatie waar vroeger een vleesfabriek stond, staat nu een prachtig gebouw met 24 sociale huurappartementen.
Lees verder

Gemeenten, Woonkwartier en HV Fijn Wonen maken afspraken voor 2020

29 januari 2020
Op woensdag 29 januari ondertekenden de gemeente Halderberge, de gemeente Moerdijk, Woonkwartier en huurdersvereniging Fijn Wonen de jaarschijf 2020. Hierin staan concrete afspraken voor dit jaar.
Lees verder

Sociaal jaarverslag 2019

20 januari 2020
Elk jaar brengen we naast het normale jaarverslag ook een sociaal jaarverslag uit. Hierin staat vooral de medewerker van Woonkwartier centraal en worden de HR-ontwikkelingen toegelicht.
Lees verder