Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Herontwikkeling Religieus Erfgoed Oudenbosch gaat verder

22 juli 2020
Provincie Noord-Brabant, aannemersbedrijf van Agtmaal, Woonkwartier en de gemeente Halderberge werken samen aan de het project herontwikkeling religieus erfgoed Oudenbosch.
Lees verder

Burendag 26 september 2020

10 juli 2020
Op zaterdag 26 september is het Burendag! Dit is een dag dat u gezellig samen kunt komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. U kunt hier zien welke activiteiten er bij u in de buurt georganiseerd zijn
Lees verder

Intentieverklaring woningcorporaties West- en Hart van Brabant

6 juli 2020
Twaalf Brabantse corporaties maken met een intentieverklaring duidelijk dat ze uitdagingen in de regio West- en Hart van Brabant gezamenlijk aan willen gaan en bereid zijn bij te springen als de maatschappelijke opgaven voor sommige corporaties te fors zijn. Zodat huurders en woningzoekenden hiervan niet de dupe worden.
Lees verder

Startovereenkomst Plein 1940: KOERS gaat 12 appartementen bouwen voor Woonkwartier

25 juni 2020
Woonkwartier en KOERS ondertekenden gisteren de startovereenkomst voor het bouwen van 12 appartementen in Zevenbergschen Hoek. Via een digitale meeting woonden verschillende mensen dit feestelijke moment bij.
Lees verder

SOVAK breidt uit in Zevenbergen

25 mei 2020
Gehandicaptenzorgorganisatie SOVAK gaat per 1 september de locatie Stationsstraat huren van Woonkwartier en samen onderzoeken zij de mogelijkheden voor een intensievere samenwerking. Daarmee zetten beide partijen een flinke stap richting uitbreiding van woon- en zorgaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking in Zevenbergen. Om dit voornemen te bekrachtigen ondertekenden beide partijen een intentieverklaring.
Lees verder