Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Besparen op uw woonkosten? Lees meer hierover in de Woonkostenkrant.

13 november 2019
In de gratis Woonkostenkrant leest u hoe u kunt besparen op uw woonkosten en andere uitgaven. Bestel de Woonkostenkrant van 2019 door een e-mail te sturen naar of te bellen. Ophalen op één van onze kantoren kan ook!
Lees verder

Wij zoeken een betrokken wijkbeheerder voor het team Oudenbosch

11 november 2019
Voor het team Oudenbosch zijn wij op zoek naar een betrokken wijkbeheerder voor 24 uur per week. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bewoners en huurders als het gaat om de directe woonomgeving zoals tuinen, achterpaden en gemeenschappelijke ruimten.
Lees verder

Woonkwartier aanwezig bij Moerdijks Energiek Café

30 oktober 2019
Dinsdag 5 november zijn wij aanwezig bij het Moerdijks Energiek Café in Fijnaart. U kunt hier meer informatie vinden over het evenement en onze bijdrage.
Lees verder

Woonkwartier aanwezig op de veiligheidsmarkt in Dinteloord

29 oktober 2019
Op zaterdag 2 november organiseert de Dorpsraad in Dinteloord een veiligheidsmarkt in het Dorpshuis. Bezoekers zijn welkom om vragen te stellen en informatie te krijgen over verschillende aspecten van preventie en veiligheid. Wij zijn erbij om informatie te geven over het herkennen van babbeltrucs aan de deur, hoe om te gaan met overlast en het signaleren van woonfraude.
Lees verder

Contactmoment in het Trefpunt in Oudenbosch gaat dinsdag 29 oktober niet door

22 oktober 2019
Elke laatste dinsdag van de maand is er een contactmoment op afspraak in het Trefpunt in Oudenbosch (Jaagpad 21). Helaas kan het contactmoment op dinsdag 29 oktober niet doorgaan. Onze excuses voor het ongemak. U kunt in Oudenbosch uiteraard wel terecht bij ons kantoor op het Jezuiëtenplein 10.
Lees verder