Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Kent u een huurder van Woonkwartier die in het zonnetje gezet mag worden?

24 augustus 2020
Laat het ons weten! dan komen medewerkers van Woonkwartier in de week van 5 oktober een presentje brengen aan de deur.
Lees verder

Kent u iemand in Bosschenhoofd die thuis wat extra aandacht verdient?

19 augustus 2020
Op vrijdag 9 oktober halen we onze activiteit in voor NL Doet. Dit is een landelijke vrijwilligersactie die gepland was op 13 maart. Helaas moest de activiteit verplaatst worden door het opkomende coronavirus. Woonkwartier wil op deze dag graag samen met het Steunpunt Groenhuysen en Anna voor Zorg iets bijdragen.
Lees verder

Overzicht van alle maatregelen door het coronavirus

18 augustus 2020
De afgelopen maanden zijn bijzonder geweest. Inmiddels leven we al een halfjaar met het coronavirus onder ons. Daardoor gaan sommige dingen nog anders dan u van ons gewend bent. U leest hier een overzicht van alle maatregelen door het coronavirus.
Lees verder

Vestiging Zevenbergen elke donderdag geopend van 8:30 tot 12:30 uur

17 augustus 2020
Vanaf donderdag 20 augustus is onze vestiging in Zevenbergen elke donderdag geopend van 8:30 tot 12:30 uur. Komt u langs? U bent van harte welkom! Lees hier meer voordat u langskomt.
Lees verder

Woningbouw in Stampersgat op gezamenlijke agenda gemeente Halderberge en Woonkwartier

29 juli 2020
Stampersgat is een fijn dorp om in te wonen. Maar er liggen ook uitdagingen. Hans Wierikx wethouder gemeente Halderberge en Ruud van den Boom directeur Woonkwartier vertellen hoe zij zich, ieder vanuit een eigen rol, inspannen om woningbouw te realiseren in dit dorp. En hierover voortdurend met elkaar in gesprek zijn. William Vermunt bestuurslid van de Samenstichting Stampersgat) vertelt welke rol de Samenstichting hierbij speelt.
Lees verder