Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Nog geen pakket ledlampen ontvangen?

6 april 2020
Heeft u het gratis pakket ledlampen nog niet ontvangen van ons? We bezorgen de komende periode de pakketten bij u thuis. Als u 31 mei nog geen pakket heeft ontvangen óf als onze kantoren weer open gaan, dan ontvangt u van ons een brief!
Lees verder

Woningen Wens & Wacht voortaan via inschrijfduur bij Klik voor Wonen

6 april 2020
De Wens & Wacht functie voor woningen in de gemeente Etten-Leur, Halderberge en Moerdijk, vervalt per 1 juni 2020. Vanaf dan bieden Alwel en Woonkwartier deze woningen niet aan via wachtlijsten, maar op basis van inschrijfduur bij Klik voor Wonen.
Lees verder

Kan ik nog gebruik maken van Buurtbemiddeling?

6 april 2020
Burenoverlast kan nu extra vervelend zijn. Want je hoort en ziet elkaar meer dan in normale tijden en je kunt misschien nu ook wel minder verdragen van elkaar. Buurtbemiddeling is deze weken wel gewoon geopend voor een telefonisch adviesgesprek, om te overleggen wat je in jouw situatie zou kunnen doen of als je je verhaal kwijt wilt. Daar zijn ze ook voor!
Lees verder

Jaarverslag Klik voor Wonen: voor 4.462 woningzoekenden een nieuwe woning in 2019

30 maart 2020
Graag leggen we u het jaarverslag van Klik voor Wonen over 2019 voor. In dit jaarverslag vindt u onder andere antwoord op de vraag hoeveel inschrijvingen en actief woningzoekenden Klik voor Wonen heeft. Maar ook hoe de inschrijftijd, zoektijd en slaagkansen zich ontwikkelen.
Lees verder

Hulp voor dagelijkse dingen in coronatijd

25 maart 2020
Valt uw (dagelijkse) ondersteuning weg door het coronavirus? Komt u in andere problemen? In Halderberge, Steenbergen en Moerdijk zijn verschillende instanties die u graag helpen!
Lees verder