Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier in Bosschenhoofd aan de slag voor NL doet

12 oktober 2020
Op vrijdag 9 oktober hebben 6 collega's van Woonkwartier zich in Bosschenhoofd vrijwillig ingezet voor NL Doet. Deze activiteit was oorspronkelijk gepland op 13 maart. Helaas moest de activiteit verplaatst worden door het opkomende coronavirus. Na wat aanpassingen in het programma konden we afgelopen vrijdag, samen met Steunpunt Groenhuysen en Anna voor zorg, alsnog invulling geven aan onze jaarlijkse NL Doet activiteit.
Lees verder

Vestiging Zevenbergen gesloten tot nader bericht

30 september 2020
Het aantal coronabesmettingen neemt sinds een aantal weken weer toe. Woonkwartier volgt het advies van het RIVM op. We nemen maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Samen beschermen we de mensen om ons heen!
Lees verder

Algemene Ledenvergadering HV Fijn Wonen verplaatst

29 september 2020
Het bestuur van HV Fijn Wonen heeft besloten de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 6 oktober te verplaatsen. De reden is de toename van het aantal coronabesmettingen.
Lees verder

September editie Kwartslag 2020

21 september 2020
Vorige week ontvingen al onze huurders een nieuwe editie van ons huisblad Kwartslag. Lees hier de nieuwe uitgave van Kwartslag!
Lees verder

Open Monumentendagen op 12 en 13 september

28 augustus 2020
Dit weekend zijn duizenden, prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen! Het thema dit jaar: Leermonument!
Lees verder