Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Rodeborg Klundert viert vijfjarig bestaan

6 september 2016
De nieuwbouw wijk Rodeborg in Klundert bestaat dit jaar vijf jaar. Dat de mensen er naar volle tevredenheid wonen, blijkt wel tijdens de jaarlijkse buurtbarbecues.
Lees verder

Hennepkwekerij in Zevenbergen ontdekt

6 september 2016
In een woning van Woonkwartier aan de Lint in Zevenbergen is vorige week een hennepkwekerij ontdekt. Er stonden 99 hennepplanten en 4.360 stekjes.
Lees verder

Kunstwerk voor inwoners Stampersgat

16 augustus 2016
Op dinsdag 16 augustus is het RVS kunstwerk, dat door Woonkwartier aan de inwoners van Stampersgat is geschonken, officieel onthuld. In samenwerking met Samenstichting Stampersgat, kreeg het een mooie plek in het dorp.
Lees verder

Tips om een woningbrand te voorkomen

8 augustus 2016
Brand, je hoopt het nooit mee te maken. Toch is de kans dat je in Nederland thuis een brand meemaakt 1 op 65. Iedereen kan eenvoudig en veel doen om de brandveiligheid in huis te verbeteren. Brandveiligheid regel je zelf!
Lees verder

Oplevering en sleuteloverdracht Mauritshof een feit

26 juli 2016
Op maandag 25 juli overhandigde Ruud van den Boom (directeur-bestuurder Woonkwartier) de sleutels van de drie woongroepen en van het Huis van de Wijk officieel aan Anton van Mansum, lid raad van bestuur Surplus.
Lees verder