Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Jaarverslag Klik voor Wonen: voor 4.462 woningzoekenden een nieuwe woning in 2019

30 maart 2020
Graag leggen we u het jaarverslag van Klik voor Wonen over 2019 voor. In dit jaarverslag vindt u onder andere antwoord op de vraag hoeveel inschrijvingen en actief woningzoekenden Klik voor Wonen heeft. Maar ook hoe de inschrijftijd, zoektijd en slaagkansen zich ontwikkelen.
Lees verder

Hulp voor dagelijkse dingen in coronatijd

25 maart 2020
Valt uw (dagelijkse) ondersteuning weg door het coronavirus? Komt u in andere problemen? In Halderberge, Steenbergen en Moerdijk zijn verschillende instanties die u graag helpen!
Lees verder

‘Vroeg Eropaf, samen geldzorgen aanpakken!’ van start

24 maart 2020
In Nederland heeft 1 op de 5 huishoudens moeite om iedere maand hun rekeningen te betalen. Snelle hulp bij betalingsproblemen kan veel ellende en maatschappelijke kosten voorkomen. Gezamenlijk slaan we de handen ineen om mensen met beginnende betalingsachterstanden weer financieel ‘op de rit’ te krijgen.
Lees verder

Vestigingen gesloten tot nader bericht

16 maart 2020
Woonkwartier volgt het advies van het RIVM. We nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Kijk ook gerust op de website van het RIVM. Samen beschermen we de mensen om ons heen!
Lees verder

Servicekosten via Mail to Pay

10 maart 2020
In het verleden stuurden we een brief over de servicekosten. Dat gaan we vanaf nu digitaal doen, maar alleen als wij een e-mailadres van u hebben. Indien u geen e-mailadres heeft, dan ontvangt u gewoon een brief.
Lees verder