Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

December editie van ons huisblad Kwartslag vorige week in de bus bij huurders

21 december 2020
Afgelopen vrijdag ontvingen al onze huurders een nieuwe editie van ons huisblad Kwartslag. In deze editie vertelt 87-jarige huurder Arjaan Leijten uit Klundert over het helpen van buurtgenoten met klusjes en het maken van een praatje. En dat wordt gewaardeerd in de wijk!
Lees verder

Overzicht van onze dienstverlening in tijd van corona

17 december 2020
Inmiddels leven we al 9 maanden met het coronavirus onder ons. Daardoor gaan sommige dingen nog anders dan u van ons gewend bent. Hier vindt u een actueel overzicht van onze dienstverlening. Bel ons gerust als u nog vragen heeft. Samen beschermen we de mensen om ons heen! Kijk ook gerust op de website van het RIVM.
Lees verder

Vier aannemers en Woonkwartier stellen resultaat gericht werken centraal

16 december 2020
Op dinsdag 15 december ondertekenden aannemers De Kok Bouwgroep, Van Agtmaal, Geluk groep, BM van Houwelingen een samenwerkingsovereenkomst voor 2021-2024 met Woonkwartier. Hierin staan afspraken voor het uitvoeren van het onderhoud aan de woningen in gemeente Halderberge, Steenbergen en Moerdijk. Ze verbeteren hiermee de samenwerking en de dienstverlening voor de huurders door bijvoorbeeld een aannemer te verbinden aan een gebied met huurwoningen en resultaat gericht werken centraal te stellen.
Lees verder

Huurders ontvangen een brief of e-mail voor controle gegevens

10 december 2020
We vinden het belangrijk om de juiste gegevens van onze huurders te hebben. Dit zijn we momenteel aan het controleren. Daarom ontvangen huurders op donderdag 10 december een e-mail hierover of op zaterdag 12 december een brief. Ongeveer twee weken later versturen we sms berichten als herinnering aan huurders die nog niet hebben gereageerd.
Lees verder

Week van het huren: huurders in het zonnetje zetten!

14 oktober 2020
Bij ruim 80 huurders uit verschillende kernen zijn 10 medewerkers van Woonkwartier langs geweest om ze in het zonnetje te zetten. Het was een plezier om dit te kunnen doen! Bedankt aan alle aanmelders voor de aandacht voor iemand anders.
Lees verder