Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Startovereenkomst Plein 1940: KOERS gaat 12 appartementen bouwen voor Woonkwartier

25 juni 2020
Woonkwartier en KOERS ondertekenden gisteren de startovereenkomst voor het bouwen van 12 appartementen in Zevenbergschen Hoek. Via een digitale meeting woonden verschillende mensen dit feestelijke moment bij.
Lees verder

SOVAK breidt uit in Zevenbergen

25 mei 2020
Gehandicaptenzorgorganisatie SOVAK gaat per 1 september de locatie Stationsstraat huren van Woonkwartier en samen onderzoeken zij de mogelijkheden voor een intensievere samenwerking. Daarmee zetten beide partijen een flinke stap richting uitbreiding van woon- en zorgaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking in Zevenbergen. Om dit voornemen te bekrachtigen ondertekenden beide partijen een intentieverklaring.
Lees verder

Huurwijzer 2020 met de post ontvangen? Laat het ons weten!

6 mei 2020
Normaal kunnen huurders de voorjaarseditie van de huurwijzer ophalen op één van onze kantoren. Helaas zijn onze kantoren gesloten door het coronavirus. Wilt u graag een huurwijzer ontvangen?
Lees verder

Peiling Bibliotheek West-Brabant over digitale zaken

4 mei 2020
Op basis van uw wensen en ideeën gaat de Bibliotheek een mooi programma samenstellen, zodat we nu, en na de Corona periode, samen verder kunnen leren waardoor we meer digitale vaardigheden onder de knie kunnen krijgen!
Lees verder

Kent u de Zilverlijn al?

29 april 2020
De Zilverlijn is een speciale belservice voor ouderen (088 344 2000) en is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. De onderwerpen van het gesprek bepalen deelnemer en vrijwilliger uiteraard zelf. Deelname is gratis en vrijblijvend.
Lees verder