Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Kunst in de wijk Serena in Zevenbergen

13 juni 2016
Kunst is een prachtig middel om mensen met elkaar te verbinden. In dat kader worden voor de wijk Serena in Zevenbergen mozaïekpanelen gemaakt.
Lees verder

Bouwopdracht Marialaan Oudenbosch officieel verstrekt

3 juni 2016
Aan de Marialaan in Oudenbosch realiseert Woonkwartier elf levensloopbestendige huurwoningen, die geschikt zijn voor één of twee personen. Jacco Snepvangers en Bert Horsthuis (directeur-bestuurders Aannemersbedrijf Van Agtmaal) en Ruud van den Boom (directeur-bestuurder Woonkwartier) ondertekenden vrijdag 3 juni jl. de aannemingsovereenkomst.
Lees verder

Sleuteloverdracht Lage Wipstraat / langenoordstraat

1 juni 2016
Sinds deze week ontvangen de nieuwe huurders van de nieuwbouwwoningen aan de Lage Wipstraat en Langenoordstraat hun sleutels.
Lees verder

Gemeenten herhalen onderzoek naar leefbaarheid

31 mei 2016
De gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht vragen in de week van 1 juni ruim 13.500 huishoudens in 34 wijken en kernen naar de leefbaarheid in hun directe omgeving.
Lees verder

Hoogste punt bereikt bouw nieuwbouwcomplex in Helwijk

20 mei 2016
Op donderdag 19 mei vierden we het bereiken van het hoogste punt van het nieuwbouwcomplex in Helwijk. Daarvoor waren alle direct omwonenden, potentiële huurders, de kinderen van basisschool De Ruigenhil en betrokken partijen uitgenodigd.
Lees verder