Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Eerste editie van ons huisblad Kwartslag verschenen

19 december 2016
Vorige week ontvingen onze huurders de eerste editie van ons huisblad. Hierin is onder meer een interview met mevrouw Maliepaard uit Helwijk te lezen. Ook geven we wintertips, belichten we een aantal vastgoedprojecten en blikken we terug op onze Woonmiddag.
Lees verder

Regionale prestatieafspraken ondertekend

9 december 2016
Op donderdag 8 december ondertekenden Woonkwartier, de gemeente Steenbergen en de Huurdersvereniging Dinteloord, regionale prestatieafspraken. Dit deden wij samen met de twee andere Brabantse Walgemeenten, Bergen op Zoom en Woensdrecht, de gemeente Tholen, woningcorporaties Stadlander en Woonstichting Woensdrecht en nog zeven huurdersorganisaties.
Lees verder

Bewoners blij met kunst leerlingen Markland College

18 november 2016
Sinds kort kunnen de bewoners van vier appartementencomplexen in Zevenbergen genieten van prachtige kunstwerken in de centrale entree. Deze zijn gemaakt door leerlingen van het naastgelegen Markland College.
Lees verder

Mauritshof officieel geopend

4 oktober 2016
Op vrijdag 30 september opende Woonkwartier, in samenwerking met Surplus, officieel de deuren van de nieuwe Mauritshof voor het grote publiek.
Lees verder

Burendag 24 september 2016

22 september 2016
Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat u samen viert met uw buren en de buurt. Dit jaar vieren we Burendag op 24 september.
Lees verder