Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Gemeenten herhalen onderzoek naar leefbaarheid

31 mei 2016
De gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht vragen in de week van 1 juni ruim 13.500 huishoudens in 34 wijken en kernen naar de leefbaarheid in hun directe omgeving.
Lees verder

Hoogste punt bereikt bouw nieuwbouwcomplex in Helwijk

20 mei 2016
Op donderdag 19 mei vierden we het bereiken van het hoogste punt van het nieuwbouwcomplex in Helwijk. Daarvoor waren alle direct omwonenden, potentiële huurders, de kinderen van basisschool De Ruigenhil en betrokken partijen uitgenodigd.
Lees verder

Oplevering Thomashuis Oudenbosch

19 mei 2016
Op woensdag 11 mei is het Thomashuis in Oudenbosch opgeleverd. Deze nieuwe locatie is gevestigd in de aula/toneelzaal van het voormalige complex Saint Louis.
Lees verder

Sleutel Rovohof overgedragen aan SDW

9 mei 2016
Op 9 mei werd de nieuwe SDW woonlocatie Rovohof in Oud Gastel opgeleverd. Over enkele weken nemen de nieuwe bewoners hun intrek.
Lees verder

Huurverlaging voor huurders Woonkwartier

20 april 2016
Begin april ontvingen alle huurders van Woonkwartier een brief over de jaarlijkse huuraanpassing. Dit jaar wordt de huur van de huurwoningen niet verhoogd maar juist verlaagd.
Lees verder