Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Onze resultaten van 2016 in beeld

31 maart 2017
Het fusiejaar 2016 was een jaar vol verandering waarin onze dienstverlening onverminderd door ging. Vooruitlopend op het jaarverslag hebben we onze belangrijkste resultaten van 2016 al in beeld gebracht.
Lees verder

Afsluiting project Serena 2

29 maart 2017
Het project Serena 2 in de wijk Zoetendaal / Zevenbergen is af …. en dat moet gevierd worden! Om die reden nodigden we omwonenden uit voor de Wintermarkt.
Lees verder

Samen aan de slag in het religieuze hart van Oudenbosch

23 maart 2017
Verschillende partijen slaan de handen ineen voor behoud en renovatie van het religieuze hart van Oudenbosch. De provincie Noord-Brabant, gemeente Halderberge, Woonkwartier en VolkerWessels onderneming Van Agtmaal maakten samen een plan voor een aantal beeldbepalende, religieuze gebouwen in het centrum van Oudenbosch. Daarmee wordt de leefbaarheid en de aantrekkelijkheid van Oudenbosch verhoogd en wordt met de herbestemming van erfgoed het verhaal van Religieus Brabant verder geschreven.
Lees verder

Woonkwartier partner 'Huis van de Wijk' in gemeente Moerdijk

22 maart 2017
Als lokaal betrokken woningcorporatie vinden wij het belangrijk aanwezig te zijn in de wijk. Daarom is Woonkwartier aangesloten bij het concept ‘Huis van de Wijk’ in de gemeente Moerdijk.
Lees verder

Handen uit de mouwen voor NL Doet

13 maart 2017
Op vrijdag 10 maart hebben 15 collega’s van Woonkwartier zich ingezet voor NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op drie plekken in ons werkgebied zijn we aan de slag gegaan.
Lees verder