Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Actualisatie Visie op Wonen en Leven 2030

6 april 2017
De woningcorporaties werkzaam in West-Brabant, Tholen en de Bevelanden hebben hun Visie op Wonen en Leven 2030 geactualiseerd. In deze visie verwoorden Woonkwartier, AlleeWonen, Stadlander, Woningstichting Woensdrecht, R&B Wonen en RWS Goes hun gezamenlijke analyse van de regio West-Brabant, Tholen en de Bevelanden als woon- en leefregio én een realistische aanpak van de problemen die op deze terreinen spelen.
Lees verder

Een Helwijks feestje voor, met en door inwoners!

2 april 2017
Zaterdag 1 april was een belangrijke dag voor het dorp Helwijk én voor Woonkwartier. Op die dag werd de gerenoveerde en uitgebreide Blokhut inclusief speeltuin en het nieuwbouwcomplex officieel opgeleverd.
Lees verder

Onze resultaten van 2016 in beeld

31 maart 2017
Het fusiejaar 2016 was een jaar vol verandering waarin onze dienstverlening onverminderd door ging. Vooruitlopend op het jaarverslag hebben we onze belangrijkste resultaten van 2016 al in beeld gebracht.
Lees verder

Afsluiting project Serena 2

29 maart 2017
Het project Serena 2 in de wijk Zoetendaal / Zevenbergen is af …. en dat moet gevierd worden! Om die reden nodigden we omwonenden uit voor de Wintermarkt.
Lees verder

Samen aan de slag in het religieuze hart van Oudenbosch

23 maart 2017
Verschillende partijen slaan de handen ineen voor behoud en renovatie van het religieuze hart van Oudenbosch. De provincie Noord-Brabant, gemeente Halderberge, Woonkwartier en VolkerWessels onderneming Van Agtmaal maakten samen een plan voor een aantal beeldbepalende, religieuze gebouwen in het centrum van Oudenbosch. Daarmee wordt de leefbaarheid en de aantrekkelijkheid van Oudenbosch verhoogd en wordt met de herbestemming van erfgoed het verhaal van Religieus Brabant verder geschreven.
Lees verder