Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Jaarrapportage 2016 gepubliceerd: Klik voor Wonen is in beweging

16 mei 2017
Bijna anderhalf keer zoveel ingeschreven woningzoekenden telde Klik voor Wonen het afgelopen jaar. In Halderberge en Moerdijk nam de gemiddelde inschrijfduur af. Dit blijkt uit de jaarrapportage over 2016.
Lees verder

Rabobank West-Brabant Noord, Surplus en Woonkwartier onder één dak in Dinteloord

15 mei 2017
Per 1 juli 2017 nemen Rabobank West-Brabant Noord en Surplus hun intrek in het servicekantoor van Woonkwartier aan het Raadhuisplein 33 in Dinteloord. Medewerkers van de drie organisaties zijn vanaf dat moment op vaste tijden in de kern Dinteloord aanwezig voor persoonlijke vragen en adviesgesprekken.
Lees verder

Vestiging Woonkwartier Oudenbosch tijdelijk gesloten vanwege verbouwing

1 mei 2017
Het kantoor van Woonkwartier in Oudenbosch wordt vanaf woensdag 10 mei verbouwd. Dit heeft tijdelijk gevolgen voor onze openingstijden. Daar informeren we u graag over.
Lees verder

Nieuwe editie huisblad Kwartslag verschenen

19 april 2017
Deze week ontvangen huurders ons huisblad Kwartslag. Hierin onder meer een interview met de familie Huijsmans van het Thomashuis Oudenbosch. Ook besteden we aandacht aan de jaarlijkse huuraanpassing, de regels rondom het zelf aanpassen van de woning en de nieuwe website van Klik voor Wonen.
Lees verder

Huuraanpassing 2017

18 april 2017
Net als voorgaande jaren wordt dit jaar de huur met ingang van 1 juli aangepast. U ontvangt een dezer dagen een brief waarin staat wat dit voor u betekent. Graag lichten wij de aanpassing die wij dit jaar gaan toepassen toe.
Lees verder