Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Vestiging Zevenbergen elke donderdag geopend van 8:30 tot 12:30 uur

17 augustus 2020
Vanaf donderdag 20 augustus is onze vestiging in Zevenbergen elke donderdag geopend van 8:30 tot 12:30 uur. Komt u langs? U bent van harte welkom! Lees hier meer voordat u langskomt.
Lees verder

Woningbouw in Stampersgat op gezamenlijke agenda gemeente Halderberge en Woonkwartier

29 juli 2020
Stampersgat is een fijn dorp om in te wonen. Maar er liggen ook uitdagingen. Hans Wierikx wethouder gemeente Halderberge en Ruud van den Boom directeur Woonkwartier vertellen hoe zij zich, ieder vanuit een eigen rol, inspannen om woningbouw te realiseren in dit dorp. En hierover voortdurend met elkaar in gesprek zijn. William Vermunt bestuurslid van de Samenstichting Stampersgat) vertelt welke rol de Samenstichting hierbij speelt.
Lees verder

Herontwikkeling Religieus Erfgoed Oudenbosch gaat verder

22 juli 2020
Provincie Noord-Brabant, aannemersbedrijf van Agtmaal, Woonkwartier en de gemeente Halderberge werken samen aan de het project herontwikkeling religieus erfgoed Oudenbosch.
Lees verder

Burendag 26 september 2020

10 juli 2020
Op zaterdag 26 september is het Burendag! Dit is een dag dat u gezellig samen kunt komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. U kunt hier zien welke activiteiten er bij u in de buurt georganiseerd zijn
Lees verder

Intentieverklaring woningcorporaties West- en Hart van Brabant

6 juli 2020
Twaalf Brabantse corporaties maken met een intentieverklaring duidelijk dat ze uitdagingen in de regio West- en Hart van Brabant gezamenlijk aan willen gaan en bereid zijn bij te springen als de maatschappelijke opgaven voor sommige corporaties te fors zijn. Zodat huurders en woningzoekenden hiervan niet de dupe worden.
Lees verder