Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Eenmalige huurverlaging in 2021

19 februari 2021
In 2021 geldt de wet Eenmalige Huurverlaging voor huurders met een lager inkomen. Deze wet betekent dat huurders in een sociale huurwoning dit jaar recht hebben op een eenmalige huurverlaging als ze in verhouding tot hun inkomen te duur wonen. Een aantal huurders van Woonkwartier komen in aanmerking voor huurverlaging. Klik hier voor alle informatie!
Lees verder

Sociaal jaarverslag 2020

17 februari 2021
Naast het normale jaarverslag brengen we ieder jaar ook een sociaal jaarverslag uit in de vorm van een video. Hierin staat vooral de medewerker van Woonkwartier centraal en worden de HR-ontwikkelingen toegelicht.
Lees verder

Woonkwartier en Thuisvester werken samen aan verduurzaming

17 februari 2021
Samen met Thuisvester stellen wij daken van flatgebouwen beschikbaar aan Zonnecoöperatie Uitonsdak. Bewoners kunnen lid worden van Uitonsdak.
Lees verder

Afrekening servicekosten 2020 per mail

29 januari 2021
Onlangs zijn de eerste afrekeningen servicekosten over 2020 verzonden. In voorgaande jaren ontving u de afrekening per post.Is uw mail bij ons bekend, dan krijgt u uw afrekening per mail. Heeft u dus een mail ontvangen, dan is dit geen phishing mail!
Lees verder

Nieuwe prestatieafspraken gemeente Steenbergen vandaag getekend

25 januari 2021
Vandaag ondertekenden we nieuwe prestatieafspraken met de gemeente Steenbergen en Huurdersvereniging Fijn Wonen.
Lees verder