Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Eerste huurders testen mijnWoonkwartier

3 april 2018
Vindt u het prettig om meer woonzaken digitaal te regelen? Dat kan binnenkort op mijnWoonkwartier.nl. In deze beveiligde webomgeving kunt u eenvoudig en snel allerlei woonzaken online regelen. Denk aan een reparatieverzoek doorgeven, vragen stellen of de huur betalen. U kunt dit 24 uur per dag via uw mobiele telefoon, tablet, laptop of pc doen. Zo kunt u voortaan ook buiten onze openingstijden vragen, technische problemen of ideeën aan ons doorgeven.
Lees verder

Samen werken aan goed wonen

14 maart 2018
Op woensdag 14 maart ondertekenden gemeente Halderberge, gemeente Moerdijk, Woonkwartier en huurdersverenigingen Moerdijkse Waard en Huurdersbelangenvereniging Bernardus Wonen de met elkaar gemaakte prestatieafspraken.
Lees verder

Vrijwilligers bedankt!

8 maart 2018
Van 3 t/m 11 maart is de landelijke Week van de Vrijwilliger. Woonkwartier grijpt dat moment aan om haar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Wij vinden het bijzonder wat zij doen!
Lees verder

Onze resultaten 2017 in beeld

7 maart 2018
Wij vinden het belangrijk open te zijn over onze prestaties. Daarom hebben we onze belangrijkste resultaten over 2017 op een inzichtelijke manier in beeld gebracht.
Lees verder

Kleurrijk spektakel in Standdaarbuiten

23 februari 2018
Op vrijdag 23 februari vierden we met de aannemer, direct omwonenden, wethouder Jaap Kamp en overige genodigden dat we het hoogste punt van de nieuwbouw in Standdaarbuiten hebben bereikt.
Lees verder