Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Huisblad Kwartslag op deurmat huurders

15 december 2017
Deze week ontvangen huurders ons huisblad Kwartslag. Hierin onder meer een interview met de familie van Doorn. Ook besteden we aandacht aan de Raad van Advies, verschillende projecten in de wijken en het verschil in huurprijzen.
Lees verder

Feestelijke start bouw nieuwbouw Bosschenhoofd

23 november 2017
Op donderdag 23 november vierden Woonkwartier met de leerlingen van basisschool ’t Bossche Hart, omwonenden, relaties en hoog bezoek uit Spanje de officiële start bouw van het nieuwbouwproject ‘Centrum Ontwikkeling Bosschenhoofd fase 3’.
Lees verder

Woonkwartier tevreden met resultaat op Aedes-benchmark

23 november 2017
Herkenbaar en passend bij onze agenda voor komend jaar. Dat is kort samengevat het resultaat van de Aedes-benchmark 2017 voor Woonkwartier.
Lees verder

Donkere achterpaden Fijnaart verlicht

16 november 2017
Een combinatie van burgerparticipatie én veiligheid. Dat is het initiatief om vijftien donkere achterpaden in Fijnaart goed te verlichten met speciale lampjes op zonne-energie.
Lees verder

Bestaande woningen Klundert worden Nul op de Meter

16 november 2017
Woonkwartier wil graag haar woningen duurzaam verbeteren. Het levert huurders meer woongenot op, want in een goed geïsoleerd huis is het fijner wonen.
Lees verder