Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Welkom op diverse plekken in ons werkgebied tijdens Dag van het Huren op 6 oktober

13 september 2018
Op zaterdag 6 oktober vieren wij de jaarlijkse Dag van het Huren! U en uw buurtbewoners zijn welkom op verschillende locaties om zelf te ervaren waar wij ons voor inzetten. Lees hier meer over het programma.
Lees verder

Burendag 22 september 2018

12 september 2018
Burendag is een dag dat u gezellig samen kunt komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Lees hier meer over de activiteiten die bij u in de buurt georganiseerd zijn.
Lees verder

Zaterdag 8 en zondag 9 september 2018: Open Monumentendag

6 september 2018
In het weekend van 8 en 9 september 2018 kunt u meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis bezoeken. Het is dan namelijk weer de landelijke Open Monumentendag.
Lees verder

Een kijkje nemen ‘in de keuken’ van Pagnevaartweg 21 Oudenbosch

3 september 2018
Met trots presenteerden we vrijdag 31 augustus aan omwonenden en de pers het innovatieve project aan de Pagnevaartweg in Oudenbosch. De bewoners van de betreffende woningen waren uiteraard onze eregast.
Lees verder

Woonkwartier aanwezig op de braderie in Fijnaart en de jaarmarkt in Bosschenhoofd

24 augustus 2018
Komend weekend zijn wij aanwezig op de braderie in Fijnaart en op de jaarmarkt in Bosschenhoofd. U kunt hier meer informatie vinden over de evenementen en onze bijdrage.
Lees verder