Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Herontwikkeling Religieus Erfgoed Centrum Oudenbosch een belangrijke stap vooruit

17 juli 2018
Op maandag 16 juli ondertekenden we samen met de provincie Noord-Brabant, gemeente Halderberge en VolkerWessels onderneming Van Agtmaal de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van het religieus erfgoed in Oudenbosch.
Lees verder

Woningen WSG blijven beschikbaar voor doelgroep

29 juni 2018
Alwel, Casade, Leystromen, Stadlander, Thuisvester, WonenBreburg, Woonkwartier, en Woonvizier hebben vanuit regioverankering en verantwoordelijkheid in oktober 2017 een totaal overnamebod gedaan via het zogenaamde puzzelmodel. Met dit bod blijft een groot deel van het bezit van WSG in alle 15 betrokken gemeenten bereikbaar voor de laagste inkomens als sociale huurwoning
Lees verder

Vragen met betrekking tot Klik voor Wonen?

28 juni 2018
Heeft u vragen over hoe Klik voor Wonen werkt? U kunt hier meer informatie vinden over waar u uw vragen kunt stellen over dit onderwerp.
Lees verder

Woonkwartier aanwezig op de braderie in Klundert en op de Aloysiusdag in Oudenbosch

22 juni 2018
Komend weekend zijn wij aanwezig op de braderie in Klundert en op de Aloysiusdag in Oudenbosch. U kunt hier meer informatie vinden over de evenementen en onze bijdrage.
Lees verder

Speciale bijeenkomst Huis van de Wijk in Willemstad

19 juni 2018
Het Huis van de Wijk staat voor ontmoeting en gezelligheid, is voor jong en oud en u kunt er terecht voor hulp, informatie en advies.
Lees verder