Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Kunst in de wijk Serena

20 november 2018
Kunst is een geweldig middel om mensen met elkaar te verbinden. De bewoners van de wijk Serena zijn met het initiatief gekomen voor een groter kunstproject in de wijk.
Lees verder

Duurzaamheidsvisie Woonkwartier definitief

18 november 2018
Woonkwartier vindt het belangrijk om te werken aan een duurzame samenleving. Daarnaast willen we dat onze huurders in betaalbare en goed onderhouden woningen wonen. Nu én in de toekomst!
Lees verder

Maakt u al gebruik van mijnWoonkwartier?

7 november 2018
Vanaf nu kunnen al onze huurders op www.mijnwoonkwartier.nl ook woonzaken digitaal regelen. In deze beveiligde webomgeving kunt u bijvoorbeeld een reparatieverzoek melden, vragen stellen of de huur betalen.
Lees verder

Inloopspreekuur over Klik voor Wonen

26 oktober 2018
Op 29 oktober worden de 12 gelijkvloerse appartementen aan het Midzomerplein in Bosschenhoofd te huur aangeboden op de website van Klik voor Wonen. Wilt u een persoonlijke uitleg om online te kunnen reageren op deze woningen?
Lees verder

Uitnodiging Fendertshof

18 oktober 2018
Op donderdag 25 oktober is er een informatiemarkt waar u terecht kunt met digitale vragen. Diverse organisaties presenteren hun aanbod van digitale ondersteuning. Bijvoorbeeld de Rabobank, Surplus en Bibliotheek VANnU. Wij zijn hier ook voor u aanwezig.
Lees verder