Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Zorgorganisatie ZEP XL nieuwe huurder voormalig postkantoor

26 januari 2017
Sinds kort heeft het voormalige postkantoor in Oudenbosch, dat tot september vorig jaar gehuurd werd door SDW, weer nieuwe bewoners.
Lees verder

Inkomensverklaring digitaal opvragen

23 januari 2017
Woningzoekenden kunnen de inkomensverklaring, die nodig is om in aanmerking te komen voor een huurwoning, nu ook digitaal opvragen via de website van de Belastingdienst.
Lees verder

Serviceabonnement voor meer gemak

27 december 2016
Wilt u kleine klusjes en reparaties aan uw woning liever uitbesteden? In dat geval kunt u voor € 3,11 per maand een serviceabonnement bij ons afsluiten.
Lees verder

Eerste editie van ons huisblad Kwartslag verschenen

19 december 2016
Vorige week ontvingen onze huurders de eerste editie van ons huisblad. Hierin is onder meer een interview met mevrouw Maliepaard uit Helwijk te lezen. Ook geven we wintertips, belichten we een aantal vastgoedprojecten en blikken we terug op onze Woonmiddag.
Lees verder

Regionale prestatieafspraken ondertekend

9 december 2016
Op donderdag 8 december ondertekenden Woonkwartier, de gemeente Steenbergen en de Huurdersvereniging Dinteloord, regionale prestatieafspraken. Dit deden wij samen met de twee andere Brabantse Walgemeenten, Bergen op Zoom en Woensdrecht, de gemeente Tholen, woningcorporaties Stadlander en Woonstichting Woensdrecht en nog zeven huurdersorganisaties.
Lees verder