Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Huurbevriezing en Huurverlaging 2021

31 maart 2021
Jaarlijks krijgen huurders van sociale huurwoningen op 1 juli te maken met een huuraanpassing. In februari maakte minister Ollongren bekend de huren voor deze huurders te bevriezen. Dit betekent dat de huren gelijk blijven. De huurbevriezing geldt voor alle huurders in een sociale huurwoning. In 2021 hebben een aantal huurders van Woonkwartier met een hoge huur en laag inkomen ook recht op een eenmalige huurverlaging.
Lees verder

Onze resultaten over 2020 in beeld gebracht

29 maart 2021
Vooruitlopend op het jaarverslag hebben we alvast onze belangrijkste resultaten over 2020 in beeld gebracht.
Lees verder

Woningcorporaties in het gelijk gesteld

12 maart 2021
In 2019 is bij een aantal ingeschreven woningzoekenden bij Klik voor Wonen de inschrijfduur onrechtmatig aangepast. Na ontdekking zijn destijds direct automatiseringsmaatregelen getroffen om herhaling te voorkomen. Betrouwbaarheid staat hoog op de agenda van dit automatiseringssysteem dat ook in vele andere regio’s gebruikt wordt. Hierdoor is de impact relatief beperkt gebleven.
Lees verder

LET OP: valse e-mails en sms’jes van Klik voor Wonen

23 februari 2021
Helaas gaan er e-mails en sms'jes de ronde die niet van Klik voor Wonen zijn. In het bericht wordt gevraagd om de inschrijving te verlengen en meteen te betalen via een link. Wij adviseren woningzoekenden om niet op de link te klikken en de afzender van het bericht te blokkeren!
Lees verder

Gezamenlijk antwoord op huidige wooncrisis

22 februari 2021
Onze brancheorganisatie Aedes en 33 andere organisaties die allemaal dagelijks bezig zijn met wonen, bouwen, zorg en welzijn hebben samen een gezamenlijk actieprogramma Wonen opgesteld dat een antwoord kan zijn op de huidige wooncrisis.
Lees verder