Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Vestigingen gesloten op 7 januari

2 januari 2019
Op maandag 7 januari zijn onze vestigingen in Oudenbosch, Dinteloord en Zevenbergen niet open tot 10:00. De spreekuren in Oudenbosch en Dinteloord gaan dus niet door.
Lees verder

Trainees gezocht voor traineeprogramma

18 december 2018
Vanuit Expeditie Loopbaan starten 10 woningcorporaties uit de regio, waaronder Woonkwartier, in 2019 een traineeprogramma. Hiervoor zoeken we tien jonge talenten met verschillende achtergronden.
Lees verder

Nieuwe editie Kwartslag december 2018

17 december 2018
Vorige week ontvingen al onze huurders een nieuwe editie van ons huisblad Kwartslag. U kunt de uitgave hier digitaal lezen.
Lees verder

Groot onderhoud stap voor stap uitgelegd

10 december 2018
Het voorbereiden van een groot onderhoud project neemt veel tijd in beslag. Niet alle voorbereidingsstappen zijn voor u als huurder zichtbaar en dat roept vragen op. Daarom hebben we alle stappen achter elkaar gezet.
Lees verder

Terugblik bijeenkomst nieuwe huurders van WSG

7 december 2018
Afgelopen maandag hebben we het beheer van 7 appartementencomplexen overgenomen van Woningstichting Geertruidenberg. De mensen die direct bij ons huren, waren uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst op maandag 3 december.
Lees verder