Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Zaterdag 14 en zondag 15 september 2019: Open Monumentenweekend!

11 september 2019
Dit weekend zijn duizenden, prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen! Het thema dit jaar: Plekken van plezier!
Lees verder

Onze Raad van Toezicht is op zoek naar twee nieuwe leden

10 september 2019
De Raad van Toezicht verzorgt het interne toezicht bij Woonkwartier. Momenteel zoekt zij een nieuwe lid met profiel Vastgoed en een nieuw lid met profiel Financiën.
Lees verder

Al een reparatieverzoek direct gepland via mijnWoonkwartier?

30 augustus 2019
Al ruim 900 huurders schreven zich in op www.mijnWoonkwartier.nl. Zij dienen in deze eigen online omgeving inmiddels zelf een reparatieverzoek in of betalen er direct de huur. Maakt u er ook al gebruik van?
Lees verder

Woonkwartier met Huis van de Wijk op de braderie in Fijnaart

22 augustus 2019
Zaterdag 31 augustus zijn we aanwezig op de braderie in Fijnaart! Samen met het basisteam van het Huis van de Wijk geven we aandacht aan wat het Huis van de Wijk kan betekenen.
Lees verder

Bewoners uit de wijk Spui welkom voor een koffiegesprek bij Open Huis

24 juli 2019
De politie, gemeente Halderberge en Woonkwartier gaan graag samen met bewoners aan de slag om het wonen in de wijk Spui prettiger te maken. Daarom zijn zij erg benieuwd naar de mening van bewoners over het wonen in deze wijk. De koffie staat klaar op 6 augustus aan de Spuilaan 22 in Oudenbosch!
Lees verder