Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

September editie Kwartslag

23 september 2019
Vorige week ontvingen al onze huurders een nieuwe editie van ons huisblad Kwartslag. U kunt de uitgave hier digitaal lezen!
Lees verder

Burendag 28 september 2018

18 september 2019
Burendag is een dag dat u gezellig samen kunt komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Lees hier meer over de activiteiten die bij u in de buurt georganiseerd zijn.
Lees verder

Welkom op diverse plekken in ons werkgebied tijdens Dag van het Huren op 5 oktober

14 september 2019
Op zaterdag 5 oktober vieren wij de jaarlijkse Dag van het Huren! U en uw buurtbewoners zijn welkom op verschillende locaties om zelf te ervaren waar wij ons voor inzetten. Lees hier meer over het programma.
Lees verder

Stichting Social Klus aan de slag in de tuin bij Lisette

13 september 2019
Soms lukt het niet meer zelf om een klus uit te voeren. En heb je hier hulp bij nodig. Stichting Social Klus maakt het vragen van deze hulp laagdrempelig. Deze stichting is inmiddels actief in de gemeente Halderberge.
Lees verder

Goed bezochte koffiegesprekken in de wijk Spui levert waardevol contact op met bewoners

11 september 2019
Hoe zorgen we samen voor een fijne woon- en leefomgeving? Deze vraag stond centraal tijdens de koffiegesprekken die de politie, gemeente Halderberge en Woonkwartier samen organiseerden in de wijk Spui in Oudenbosch.
Lees verder