Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier aanwezig op de braderie in Fijnaart en de jaarmarkt in Bosschenhoofd

24 augustus 2018
Komend weekend zijn wij aanwezig op de braderie in Fijnaart en op de jaarmarkt in Bosschenhoofd. U kunt hier meer informatie vinden over de evenementen en onze bijdrage.
Lees verder

Heeft u vragen met betrekking tot Klik voor Wonen?

20 augustus 2018
Heeft u vragen over hoe Klik voor Wonen werkt? U kunt hier meer informatie vinden over waar u uw vragen kunt stellen over dit onderwerp.
Lees verder

Samen toosten op een zeer geslaagd project

29 juli 2018
Sinds deze week mogen de zes woningen aan de Ambachtsherenweg in Klundert met recht de naam ‘Nul op de Meter’ dragen. Om dit te vieren, organiseerde Woonkwartier een ‘opleverborrel’.
Lees verder

Vervuilde panelen door langere periode van droogte

20 juli 2018
Tijdens een langere periode van droogte kan het zijn dat het vuil op de panelen blijft liggen. De opbrengst van de panelen wordt echter niet minder, omdat de gemiddelde paneelopbrengsten zijn gebaseerd op perioden waar ook langere perioden zonder regen zijn meegenomen.
Lees verder

Herontwikkeling Religieus Erfgoed Centrum Oudenbosch een belangrijke stap vooruit

17 juli 2018
Op maandag 16 juli ondertekenden we samen met de provincie Noord-Brabant, gemeente Halderberge en VolkerWessels onderneming Van Agtmaal de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van het religieus erfgoed in Oudenbosch.
Lees verder