Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Contactmoment in het Trefpunt in Oudenbosch gaat dinsdag 29 oktober niet door

22 oktober 2019
Elke laatste dinsdag van de maand is er een contactmoment op afspraak in het Trefpunt in Oudenbosch (Jaagpad 21). Helaas kan het contactmoment op dinsdag 29 oktober niet doorgaan. Onze excuses voor het ongemak. U kunt in Oudenbosch uiteraard wel terecht bij ons kantoor op het Jezuiëtenplein 10.
Lees verder

Vragen over Klik voor Wonen? Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar!

17 oktober 2019
Heeft u vragen met betrekking tot Klik voor Wonen? Wij zijn via diverse kanalen bereikbaar, onder andere bij onze vestigingen in Dinteloord, Oudenbosch en Zevenbergen.
Lees verder

Voorleeshulp op onze website

10 oktober 2019
Luisteren, maakt informatie soms makkelijker te begrijpen. Alle informatie op onze website kunt u dus voortaan laten voorlezen!
Lees verder

Terugblik Dag van het Huren 2019

9 oktober 2019
Afgelopen zaterdag was de Dag van het Huren van Woonkwartier. We hebben op drie locaties in ons werkgebied iets georganiseerd voor huurders, buurtbewoners en samenwerkingspartners. Er waren ongeveer 130 bezoekers, jong en oud.
Lees verder

Week van de Veiligheid Halderberge

2 oktober 2019
In de Week van de Veiligheid (7-13 oktober) staan preventie en veiligheid voor inwoners en ondernemers centraal. In Halderberge organiseert de gemeente samen met partners verschillende activiteiten.
Lees verder