Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Uitnodiging Fendertshof

18 oktober 2018
Op donderdag 25 oktober is er een informatiemarkt waar u terecht kunt met digitale vragen. Diverse organisaties presenteren hun aanbod van digitale ondersteuning. Bijvoorbeeld de Rabobank, Surplus en Bibliotheek VANnU. Wij zijn hier ook voor u aanwezig.
Lees verder

MijnWoonkwartier gaat live!

16 oktober 2018
Vindt u het prettig om meer woonzaken digitaal te regelen? Dat kan op mijnWoonkwartier.nl. Vanaf september tot en met medio oktober ontvangen al onze huurders een brief met registratienaam en registratiecode.
Lees verder

Terugblik Dag van het Huren

9 oktober 2018
Afgelopen zaterdag was de vierde landelijke Dag van het Huren. We hebben op vier locaties in ons werkgebied iets georganiseerd voor huurders, buurtbewoners en samenwerkingspartners. De georganiseerde activiteiten trokken ongeveer 200 bezoekers in totaal, jong en oud.
Lees verder

Aantal aanvragen zonnepanelen boven verwachting

2 oktober 2018
In de zomer editie van Kwartslag las u misschien al over de mogelijkheid om tegen een maandelijkse vergoeding zonnepanelen te laten plaatsen. Mede door dit artikel zijn er enorm veel aanvragen bij ons binnen gekomen.
Lees verder

Eerste steen deelgebied 2a Bosselaar-Zuid

28 september 2018
Op donderdag 27 september was het de eer aan de heer Sitters en wethouder Désirée Brummans om de eerste te steen te metselen van een van de woningen in deelgebied 2a Bosselaar-Zuid Zevenbergen.
Lees verder