Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Stichting Social Klus aan de slag in de tuin bij Lisette

13 september 2019
Soms lukt het niet meer zelf om een klus uit te voeren. En heb je hier hulp bij nodig. Stichting Social Klus maakt het vragen van deze hulp laagdrempelig. Deze stichting is inmiddels actief in de gemeente Halderberge.
Lees verder

Goed bezochte koffiegesprekken in de wijk Spui levert waardevol contact op met bewoners

11 september 2019
Hoe zorgen we samen voor een fijne woon- en leefomgeving? Deze vraag stond centraal tijdens de koffiegesprekken die de politie, gemeente Halderberge en Woonkwartier samen organiseerden in de wijk Spui in Oudenbosch.
Lees verder

Zaterdag 14 en zondag 15 september 2019: Open Monumentenweekend!

11 september 2019
Dit weekend zijn duizenden, prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen! Het thema dit jaar: Plekken van plezier!
Lees verder

Onze Raad van Toezicht is op zoek naar twee nieuwe leden

10 september 2019
De Raad van Toezicht verzorgt het interne toezicht bij Woonkwartier. Momenteel zoekt zij een nieuwe lid met profiel Vastgoed en een nieuw lid met profiel Financiën.
Lees verder

Al een reparatieverzoek direct gepland via mijnWoonkwartier?

30 augustus 2019
Al ruim 900 huurders schreven zich in op www.mijnWoonkwartier.nl. Zij dienen in deze eigen online omgeving inmiddels zelf een reparatieverzoek in of betalen er direct de huur. Maakt u er ook al gebruik van?
Lees verder