Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Terugblik Dag van het Huren 2019

9 oktober 2019
Afgelopen zaterdag was de Dag van het Huren van Woonkwartier. We hebben op drie locaties in ons werkgebied iets georganiseerd voor huurders, buurtbewoners en samenwerkingspartners. Er waren ongeveer 130 bezoekers, jong en oud.
Lees verder

Week van de Veiligheid Halderberge

2 oktober 2019
In de Week van de Veiligheid (7-13 oktober) staan preventie en veiligheid voor inwoners en ondernemers centraal. In Halderberge organiseert de gemeente samen met partners verschillende activiteiten.
Lees verder

September editie Kwartslag

23 september 2019
Vorige week ontvingen al onze huurders een nieuwe editie van ons huisblad Kwartslag. U kunt de uitgave hier digitaal lezen!
Lees verder

Burendag 28 september 2018

18 september 2019
Burendag is een dag dat u gezellig samen kunt komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Lees hier meer over de activiteiten die bij u in de buurt georganiseerd zijn.
Lees verder

Welkom op diverse plekken in ons werkgebied tijdens Dag van het Huren op 5 oktober

14 september 2019
Op zaterdag 5 oktober vieren wij de jaarlijkse Dag van het Huren! U en uw buurtbewoners zijn welkom op verschillende locaties om zelf te ervaren waar wij ons voor inzetten. Lees hier meer over het programma.
Lees verder