Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier aanwezig bij Moerdijks Energiek Café

30 oktober 2019
Dinsdag 5 november zijn wij aanwezig bij het Moerdijks Energiek Café in Fijnaart. U kunt hier meer informatie vinden over het evenement en onze bijdrage.
Lees verder

Woonkwartier aanwezig op de veiligheidsmarkt in Dinteloord

29 oktober 2019
Op zaterdag 2 november organiseert de Dorpsraad in Dinteloord een veiligheidsmarkt in het Dorpshuis. Bezoekers zijn welkom om vragen te stellen en informatie te krijgen over verschillende aspecten van preventie en veiligheid. Wij zijn erbij om informatie te geven over het herkennen van babbeltrucs aan de deur, hoe om te gaan met overlast en het signaleren van woonfraude.
Lees verder

Contactmoment in het Trefpunt in Oudenbosch gaat dinsdag 29 oktober niet door

22 oktober 2019
Elke laatste dinsdag van de maand is er een contactmoment op afspraak in het Trefpunt in Oudenbosch (Jaagpad 21). Helaas kan het contactmoment op dinsdag 29 oktober niet doorgaan. Onze excuses voor het ongemak. U kunt in Oudenbosch uiteraard wel terecht bij ons kantoor op het Jezuiëtenplein 10.
Lees verder

Vragen over Klik voor Wonen? Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar!

17 oktober 2019
Heeft u vragen met betrekking tot Klik voor Wonen? Wij zijn via diverse kanalen bereikbaar, onder andere bij onze vestigingen in Dinteloord, Oudenbosch en Zevenbergen.
Lees verder

Voorleeshulp op onze website

10 oktober 2019
Luisteren, maakt informatie soms makkelijker te begrijpen. Alle informatie op onze website kunt u dus voortaan laten voorlezen!
Lees verder