Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Week van het huren: huurders in het zonnetje zetten!

14 oktober 2020
Bij ruim 80 huurders uit verschillende kernen zijn 10 medewerkers van Woonkwartier langs geweest om ze in het zonnetje te zetten. Het was een plezier om dit te kunnen doen! Bedankt aan alle aanmelders voor de aandacht voor iemand anders.
Lees verder

Vacature: wij zoeken een ervaren bestuursassistent

12 oktober 2020
In deze functie ben je de steun en toeverlaat voor de bestuurder onder andere op het gebied van agendabeheer en mailafhandeling. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, verslaglegging en bewaking van acties van bestuurlijke overleggen. En organiseer en/of ondersteun je diverse organisatiebrede projecten.
Lees verder

Woonkwartier in Bosschenhoofd aan de slag voor NL doet

12 oktober 2020
Op vrijdag 9 oktober hebben 6 collega's van Woonkwartier zich in Bosschenhoofd vrijwillig ingezet voor NL Doet. Deze activiteit was oorspronkelijk gepland op 13 maart. Helaas moest de activiteit verplaatst worden door het opkomende coronavirus. Na wat aanpassingen in het programma konden we afgelopen vrijdag, samen met Steunpunt Groenhuysen en Anna voor zorg, alsnog invulling geven aan onze jaarlijkse NL Doet activiteit.
Lees verder

Vestiging Zevenbergen gesloten tot nader bericht

30 september 2020
Het aantal coronabesmettingen neemt sinds een aantal weken weer toe. Woonkwartier volgt het advies van het RIVM op. We nemen maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Samen beschermen we de mensen om ons heen!
Lees verder

Algemene Ledenvergadering HV Fijn Wonen verplaatst

29 september 2020
Het bestuur van HV Fijn Wonen heeft besloten de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 6 oktober te verplaatsen. De reden is de toename van het aantal coronabesmettingen.
Lees verder