Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

 Aan de Brugstraat, op het terrein van de voormalige locatie Bus, realiseren we binnenkort appartementencomplex Rebus. 

Aannemersbedrijf Van Agtmaal BV start in april 2021 met de bouw van de 9 appartementen. Inmiddels heeft de gemeente Halderberge haar plannen voor het achter terrein bij Rebus bekend gemaakt. U kunt dit lezen op de website van de gemeente.

Informatie voor omwonenden: 

 Historie
In   2007 kocht rechtsvoorganger van Woonkwartier, woningstichting Bernardus Wonen de voormalige bus locatie. Sindsdien is er gewerkt aan een passend plan. Met deze negen appartementen waarbij 55 plussers uit Stampersgat voorrang krijgen krijgt deze kern er een mooi complex bij.

  Voor wie?
Het woonblok Rebus bevat 3 woonlagen met appartementen van ongeveer 60 m2. De kale huur ligt rond de €633,00. Dat is de sociale huurgrens.  De appartementen zijn bijzonder geschikt voor 55- plussers. Daarom krijgt deze groep woningzoekenden voorrang. Bij de bouw gebruiken we hoogwaardige en duurzame materialen en goede isolatie. Ieder appartement krijgt een eigen balkon en berging en er komt ruimte voldoende om te parkeren op eigen terrein.

 De appartementen
De 9 appartementen hebben allemaal 3 kamers en zijn hiermee het best geschikt voor 1-2 persoonshuishoudens. Door de lift zijn ze makkelijk bereikbaar en door het eigen balkon kun je heerlijk naar buiten. De eerste huurders van de appartementen krijgen opties aangeboden voor het tegelwerk van de badkamer en het toilet. En ook voor de keuken kunnen zij kiezen uit verschillende  kleurstellingen. 

 

Impressie Rebus

Planning 
We   starten in april 2021. De bouw duurt ongeveer 1 jaar.

Heeft u interesse in één van de woningen?
Schrijf u dan in als woningzoekende bij Klik voor Wonen. De appartementen worden enkele maanden voor de oplevering geadverteerd op de website van Klik voor Wonen.

 Pilot doorstroming voor inwoners Stampersgat
Inwoners van Stampersgat die 55 jaar of ouder zijn, een woning in de kern achterlaten en voldoen aan de inkomensvoorwaarden van passend toewijzen krijgen eenmalig voorrang bij de appartementen. Woonkwartier doet dit om te onderzoeken of doorstroming in dit dorp op deze manier meer op gang komt. Wilt u meer lezen over deze pilot? Lees dan dit artikel.

Meer informatie
Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen rondom de bouw? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan per e-mail naar communicatie@woonkwartier.nl  

 Hier leest u de meest recente nieuwsbrieven