Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen.  Veel woningen krijgen ook nieuw hang- en sluitwerk, zodat de woningen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Op deze pagina leest u over onze woningen in Stampersgat.

Werkzaamheden in uitvoering

Tijdens de warme opname stelt de aannemer de exacte werkzaamheden per woning vast. Bijvoorbeeld of de badkamer, keuken en/of toilet aan vervanging toe zijn. Verder beoordeelt hij hoe een woning het beste energiezuiniger gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van het dak, de gevels, vloeren en/of kruipruimten. Ook isolerend HR++ beglazing en nieuwe installaties en ventilatiesystemen dragen bij aan het terugdringen van het energieverbruik.

Werk in uitvoering

De onderhoudswerkzaamheden en de manier waarop we de woningen energiezuinig maken, kunnen per woning verschillen. Op dit moment bereidt  onze aannemer een nieuw project voor. 

Afgerond

BM Onderhoud & Renovaties en Vergouwen Vastgoedzorg hebben de werkzaamheden op onderstaande adressen afgerond:

  • Noordzeedijk - in totaal 19 woningen
  • Markiezaatstraat in totaal 16 woningen.

Meer comfort en lagere lasten

Zowel huurders als Woonkwartier vinden energiebesparing in de woning belangrijk. Door energiebesparende maatregelen gaat immers de energierekening omlaag. Bovendien is het in een goed geïsoleerd huis fijner wonen. Woonkwartier wil daarom de energieprestaties van haar woningen de komende jaren flink verbeteren. 

Start werkkzaamheden Noordzeedijk